Mai putine metrouri in circulatie. Metrorex anunta ca reduce numarul de trenuri pe perioada epidemiei

news

Metrorex a anuntat miercuri reducerea numarului de trenuri cu 15 – 20%, precizand ca masura este luata pentru limitarea raspandirii infectiei cu noul coronavirus.

Metrorex spune, intr-un comunicat de presa, ca va reorganiza circulatia trenurilor de metrou pe toate magistralele. Astfel, numarul de trenuri aflate in circulatie se va reduce cu 15% pana la 20%, „in functie de evolutia traficului de calatori din aceasta perioada”.

„Siguranta calatorilor ramane principalul nostru obiectiv si va asiguram pe aceasta cale ca ne adaptam reglementarilor autoritatilor din domeniu. In aceasta situatie fara precedent, echipa Metrorex depune toate eforturile pentru siguranta si confortul dumneavoastra”, afirma reprezentantii Metrorex.

Si parcul auto al Societatii de Transport Bucuresti va fi diminuat cu 25%, a anuntat, marti, primarul general, Gabriela Firea, intr-o transmisie live pe Facebook.

„In ceea ce priveste transportul public in comun, acesta va fi redus cu 25%. Practic, parcul auto al STB se va redimensiona in aceasta perioada cu un procent de 25%. Motivele sunt foarte clare. In primul rand, a scazut numarul de calatori. Trebuie sa ii protejam si pe acestia, care trebuie sa ajunga la serviciile vitale pentru populatie, dar, de asemenea, trebuie sa avem grija si de conducatorii auto”, a spus Firea.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: