Mai tare ca Van Damme: un adolescent armean a facut 44 de tractiuni la o bara instalata intre doua camioane in miscare – VIDEO

externe

adolescent, tractiuni, bara, tiruri , record Guinness

Un adolescent armean si-a demonstrat forta corporala de exceptie executand 44 de tractiuni pe o bara pozitionata intre doua camioane in miscare. Grigor Manukyan, in varsta de 18 ani, a primit titlul Guinness World Records pentru cele mai multe tractiuni consecutive pe o bara pozitionata intre doua TIR-uri in miscare, reusind performanta dupa ce s-a antrenat cu Roman Sahradyan, un antrenor care detine, la randul sau, numeroase recorduri Guinness.

TIR-urile trebuiau sa mentina o viteza de cel putin 10 km/h in timpul incercarii. Manukyan a doborat recordul anterior de 35, care fusese stabilit in 2022 de Tazio Gavioli, cunoscut si sub numele de „Fluturele italian”, scrie UPI.

„Acest record nu a fost dificil de depasit pentru mine datorita antrenamentelor mele riguroase”, a declarat Manukyan oficialilor GWR. „Cred ca as fi putut duce numarul pana la 50, dar am decis sa ma opresc la 44 si sa dedic recordul meu memoriei luminoase a eroilor care au fost martirizati in nefericitul razboi de 44 de zile din Artsakh, in care au murit mii de armeni.”

Manukyan a declarat ca in prezent se antreneaza in vederea stabilirii unui record similar pentru efectuarea de tractiuni dintr-un avion.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: