Maia Morgenstern, mesaj care sintetizeaza perfect calitatea execrabila a noului guvern PSD-ALDE. Actrita este revoltata

politica

Actrita Maia Morgenstern ironizeaza calitatea noului guvern. Ea a postata un mesaj ironic la adresa noului ministru al Culturii, Lucian Romascanu, care in trecut a fost director al publicatiei tabloide Cancan.

„Va rog frumos, as dori, as avea nevoie de consiliere. Vreau sa ma inscriu in audienta la Excelenta sa domnul Ministru din Ministerul Culturii, Cultelor, Identitatii Nationale… Societatea Cioclopedica…Aurora Romana …Racnetu’ Carpatilor… de Balet si Bune Maniere..

Sau poate ca ar fi mai bine sa-i trimit un memoriu??? Cu proiecte culturale, implementarea simetriei eclectismului, transcendenta valorificarii filonului mostenitorii culturale in contextul implementarii standardelor diversificarii mijloacelor de expresie si metodelor de comunicare. Liminale. Da si subliminale. Sa zic cuturalism ( sau culturism- nu-mi mai aduc aminte bine) si multiculturalism.

Dar daca Excelenta sa nu-si mai aduce aminte de mine??? La cate are, saracul, pe cap!?!?!

Poate ca cel mai bine ar fi sa ma prezint cu cateva articole din niscaiva tabloide, ziare de aleasa emulatie spirituala si profunda respiratie poetica…ca nu-mi aduc aminte cum se numesc…parca ceva ce incepe cu C sau K..

Ceva scriitura imunda in care eu si familia mea, viata mea privata- faceau obiectul unei balacareli gretoase????? Acesta este un pamflet..si ma reprezinta doar pe mine. Pe nimeni altcineva -dintre apropiati, colegi, prieteni…etc”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Screen Shot 2017-06-30 at 14.36.20

Romascanu a fost director executiv al Kanal D, director general al tabloidului Cancan si director executiv al tabloidului Libertatea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: