„Maine voi avea o discutie cu ministrul Tudorel Toader”. Viorica Dancila pregateste terenul pentru decapitarea lui Kovesi

politica

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, inaintea sedintei Comitetului Executiv National (CExN) al PSD, ca in urma acuzatiilor lansate impotriva DNA l-a chemat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa vina din vizita sa din Japonia, iar joi acesta va fi in tara si vor avea o discutie. Dancila a mai spus ca, daca presedintele Klaus Iohannis va vrea sa discute de acest subiect, ea va accepta.

„Am vorbit imediat dupa ce au aparut in spatiul public informatiile. I-am spus domnului ministru sa vina in tara. Maine va fi in tara. Vom avea o discutie referitor la ce a aparut in spatiul public”, a afirmat premierul.

Intrebata daca a vorbit si cu presedintele Klaus Iohannis despre dezvaluirile fostului deputat Vlad Cosma, Viorica Dancila a spus ca nu, dar va fi de acord, daca presedintele va dori.

„Nu am discutat inca cu domnul presedinte. Daca va dori sa discutam, bineinteles ca am spus ca vreau sa avem o cooperare forte buna, transparenta, interinstitutionala si bineinteles ca voi fi de acord”, a continuat ea.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, la Antena 3, referindu-se la acuzatiile vizand DNA, ca nu sesizeaza Inspectia Judiciara pentru ca ar insemna o intarziere, spunand ca are ca variante sa prezinte oricand raportul privind DNA sau sa prezinte in Parlament raportul privind Ministerul Public, conform legii. El a precizat ca raportul va contine o masura, fara a spune care va fi aceasta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: