„Majoritatea reclamelor de la Antena 3 si RTV sunt anti-diaree, anti-putit gura si anti-vomitive”. Constatarea unui fost secretar de stat, „ni se transmite un mesaj?”

news

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, are o remarca amuzanta in privinta celor doua posturi de propaganda ale PSD, Antena 3 si RTV. Iata ce a constatat dupa ce a avut rabdare si putere sa urmareasca cele doua televiziuni mai multe zile la rand.

„Tot urmarind Antena 3 si RTV mi-am dat seama ca o mare parte a reclamelor lor sunt anti-diaree, anti-putit gura si anti-vomitive. Mai sunt si ceva reclame de protejare a ficatului. Cineva acolo sus la Antene/RTV incearca sa ne trimita un mesaj sau e doar razbunarea lui Freud? Astept PSD-ul sa vina cu un nou semn electoral – lamaia si ma declar multumit”, noteaza Nicolae pe Facebook.

La scurt timp dupa manipularile grotesti din timpul protestelor anti-OUG 13, numeroase branduri de prestigiu au fost retrase de pe Antena 3 si RTV. Romania TV a ajuns apoi intr-o situatie financiara dezastruoasa, fiind nevoit sa scada salariile si sa disponibilizeze personal.

Citeste si: Companiile isi retrag masiv publicitatea de la Antena 3 si Romania TV. Lista celor 76 de branduri care nu mai apar pe cele doua posturi

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: