Malin Bot, agresat de jandarmi si luat cu forta in timpul protestului anti-PSD: „Nici nu m-au lasat sa intru in Piata Victoriei”. Imagini din masina Jandarmeriei

news

Jurnalistul Malin Bot a fost agreat si apoi retinut de jandarmi, sambata, in timpul mitingului din Piata Victoriei. El a postat imagini din masina jandarmeriei.

„Sunt retinut abuziv in masina Jandarmeriei. Am cartea de identitate si m-au luat sub pretextul ca nu vreau sa ma legitimez, ceea ce este o minciuna. Au rupt steagul NATO. M-au bruscat, m-au lovit. Am sa merg direct la IML de aici. Am fost bruscat, am fost lovit de catre fortele Jandarmeriei.  Nici nu m-au lasat sa intru in Piata. M-au asteptat cu mascatii. Drepturile mele sunt incalcate. M-au luat abuziv impotriva vointei mele”, a spus Malin Bot, chiar din masina Jandarmeriei.

Iata si momentul in care a fost retinut.

Manifestantii le-au strigat ”Sclavi” jandarmilor si au cerut demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. Numarul persoanelor care protesteaza in Piata Victoriei este de aproximativ 5.000. Oamenii cer demisia Guvernului si scandeaza ”Jos penalii!”, ”PSD, ciuma rosie”, ”Hotii!” si ”Demisia!”.

Circulatia rutiera este oprita pe Bd Aviatorilor de la strada Arhitect Ion Mincu spre Piata Victoriei. Traficul este restrictionat si pe Soseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf spre Piata Victoriei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: