Malin Bot: Am decis sa cer 1 milion de euro daune Jandarmeriei. Plangerile depuse la Parchetul Militar | TEXTE INTEGRALE

actualitate

Ieri, luni 22 ianuarie 2018, am fost la Parchetul Militar sa depun doua plangeri penale impotriva unor angajati ai Jandarmeriei Romane a caror identitate o cunosc, dar si impotriva unora care sunt momentan necunoscuti. Stirea a fost ignorata, ca de obicei, de ”principalele” redactii care au toate patroni penali. Motivul e simplu, nu mai insist cu el.
 

Noroc ca exista si creste presa online independenta in Romania cum este si Aktual24 unde pot sa imi fac auzita vocea si unde vedeti stirile pe care presa cu patroni penal le doseste la comanda politicienilor corupti.

Ridicarea mea abuziva de la sediul PSD si lipsirea de libertate mai multe ore reprezinta un subiect pe care infractorul-sef al PSD, Liviu Dragnea, il vrea uitat. De aceea nu mai auziti vorbindu-se nimic despre asta in ”marea presa”.

Un jurnalist este abuziv lipsit de libertate, e blocat sa-si faca meseria si apoi depune o plangere penala. Acesta anunta ca cere 1 milion de euro daune de la Jandarmerie pentru abuzul comis. Este asta o stire? Categoric. Tocmai pentru ca este o stire, nu e difuzata de ”presa” devenita pudel de companie al coruptilor din politica.


  

Sunt foarte serios cand pretind un milion de euro daune de la Jandarmeria Romania pentru abuzul comis. Poate ca unora vi se pare exagerat. Va rog frumos sa ascultati comentariul meu video si veti intelege logica acestei sume.
Am incredere ca Justitia va da o solutie dreapta in acest caz si de aceea mi-am facut datoria de cetatean responsabil de a sesiza legal comiterea acestor abuzuri.

Nu e vorba numai de mine aici, e vorba despre toti cei abuzati astfel si care nu au avut mijloacele (avocati, intelegerea legii, timp sa piarda prin instante) sa apeleze la Justitie.

Este vorba si de colegii ziaristi care inca nu au inteles, dar vor intelege, ca miza nu este Malin Bot sau vreun orgoliu meschin, miza este insasi modul cum mai pute sau nu sa ne facem meseria de jurnalisti.

Miza lui Dragnea nu e una personala cu Malin Bot, este aceea ce a zdrobi ideea ca un ziarist poate sa se razvrateasca impotriva patronilor penali pe care el, marele corupt si infractor-sef, ii plateste gras ca sa-i faca jocurile.
 

Toti ziaristii din Romania trebuie sa stie ca nu au nicio sansa daca indraznesc sa nu mai execute ordinele imorale ale patronilor penali si devin independenti.

Scopul meu nu este sa castig ceva, ci sa pot arata tuturor ca s-a comis un abuz, astfel incat sa nu se mai intample altora, inclusiv colegilor care sunt cu capul in nisip si nu inteleg ca daca eu pierd lupta asta cu Dragnea vine randul oricaruia dintre ei sa fie asasinat profesional daca ii trece prin cap sa-si faca meseria cum crede el ca este bine si nu cum ar vrea patronul penal.

Pe blogul meu puteti sa cititi textele integrale ale plangerilor penale si tot ce se va intampla in aceste dosare voi prezenta public de indata.


 

Plangerea penala impotriva Jandarmeriei Romane, pentru lipsire ilegala de libertate | TEXT INTEGRAL

Plangere penala impotriva Jandarmeriei: Amenda aplicata cu fals intelectual | TEXT INTEGRAL 

Comentarii: