Malin Bot anunta ca a castigat procesul cu Dan Andronic: „Justitia certifica astfel ca exista Cartelul Mafia Media”

news

Malin Bot anunta ca a castigat procesul pe care Dan Andronic, patronul EVZ, i l-a intentat pentru ca l-ar fi calomniat.

„Obliga recurentul sa ii plateasca intimatului Bot Augustin Malin suma de 3.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecata. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica din 26 noiembrie 2020”, este solutia definitiva data joi de Curtea de Apel Timisoara.

Andronic ii ceruse lui Malin Bot suma de 30.000 de lei drept daune morale.

„Mogulul Dan Andronic pierde definitiv procesul cu care ma hartuieste de 3 ani. Curtea de Apel Timisoara a decis astazi sa-i respinga recursul patronului EVZ, Dan Andronic. Solutia este definitiva si practic Justitia certifica astfel ca exista Cartelul Mafia Media si ca eu am spus adevarul in activitatea mea de ziarist independent”, a anunta Malin Bot.

Dan Andronic a fost extrem de deranjat in urma unui articol publicat de Malin Bot pe 13 februarie 2017 in Romania Libera.

„O desfigurare publica savarsita de servitorii securistului Felix si cei ai neo-securistului Ghita, dar si de altii. Tot felul de personaje dubioase, inculpati anchetati si ei in dosare DNA. Unul – puscariabilul Dan Andronic, ins aflat intr-un parteneriat media penal cu inculpatul fugar Sebastian Ghita. Altul este inculpatul Andrei Badin, care, prin siteul flux24, denigreaza si alti ziaristi onesti, in acest cor al desfigurarii publice dirijate de Liviu Dragnea”, a scris Malin Bot in articolul intitulat „Solidar cu Mircea Marian. Cand ticalosii desfigureaza oameni cinstiti, trebuie sa luam toti atitudine”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: