Malin Bot anunta ca a descoperit cine se afla in spatele campaniei de denigrare care il vizeaza: „Are o firma de PR politic”

news

Confruntat cu atacuri dezlantuite dupa actiunile sale de la Targul de carte Gaudeamus, Malin Bot anunta ca in spatele campaniei de denigrare care il vizeaza se afla Anca Alexandrescu, actual consilier de comunicare al presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

„Am descoperit cine coordoneaza campania de denigrare a mea. Este vorba despre Anca Alexandrescu, care are o firma de PR politic. Sunt disperati ca oamenii nu mai pot fi mintiti pe caile lor clasice, oamenii nu se mai uita la televizor, site-urile de fake news, dcnews.ro, stiripesurse.ro, flux24.ro, nu mai pot influenta lumea.

OameniiĀ se informeaza de pe retelele sociale

Anca Alexandrescu este sursa multor magarii, inclusiv impotriva protestelor. Ea le-a scris punctajele la partid, le dau la toti oamenii lor si ei spun ca niste papagali lucrurile astea.

Cu pagina mea publica, cand am postat ce a fost la Curtea Suprema cu Dragnea, am avut mai multa audienta decat ‘Sinteza zilei’. Acum au investit foarte multi bani sa blocheze conturile de Facebook ale liderilor de opinie”, a declarat Malin Bot, in Piata Victoriei, cu putin timp inaintea protestului.

Anca Alexandrescu (foto, in spatele lui Dragnea) a fost si consilier de comunicare al lui Adrian Nastase pe cand acesta era premier. Ea se ocupa acum si de Comunicarea PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: