Malin Bot da in judecata Jandarmeria si cere daune de un milion de euro. Cum va folosi acesti bani – Video

news

Malin Bot anunta ca va cere Jandarmeriei Romane un milion de euro daune pentru ca a fost retinut abuziv, la inceputul acestei saptamani. ElĀ este ajutatĀ in acest scop de o redutabila casa de avocatura.

Malin Bot a fost din nou amendat, vineri, cu 1.500 de lei pentru simplul fapt ca se afla in fata sediului central al PSD. Luni, dupa ce a fost retinut peste doua ore in sectia de Politie, el a primit o amenda de 6.000 de lei.

„#CIUMAROSIE nu mai stie ce sa faca pentru a ma descuraja. Jandarmeria m-a amendat astazi fara sa fac nimic.

Acolo, Cristian Mihai Dide a pus o melodie printr-o portavoce si un banner.

Politia Romana a venit, a stabilit ca se poate protesta liber la sediul unui partid, dar ca galagia e amendabila. A dat 3 amenzi de 500 de lei pentru tulburarea ordinii publice.

Cu mine nu au avut treaba, pentru ca stiau ca sunt ziarist si au vazut ca eu nu fac galagie si nu protestez.

Apoi a plecat. Dupa 40 de minute a venit Jandarmeria care a stabilit, pe aceeasi stare de fapt, ca se incalca alte legi si a dat 1.500 de lei amenda.

Mi-a dat incusiv mie, desi eu nu am protestat. Infractorul Liviu Dragnea insista sa ajunga si in presa internationala cu abuzurile lui. Daca in Romania nu il trateaza presa cum trebuie,pentru ca sunt prea multi patroni penali si cam tot e controlat, fac treaba ziaristii straini. #insist

Am decis ca in plangerea penala pentru retinerea abuziva si lipsirea de libertate sa ma constitui parte civila si sa cer Jutitiei sa oblige Jandarmeria sa-mi achite daune morale in valoare de un milion de euro.

Intentionez sa folosesc jumatate suma obtinuta in instanta pentru a face publicitate sentintei finale.A doua jumatate o voi folosi pentru burse pentru tinerii ziaristi, printr-o organizatie cu care deja am vorbit pe tema asta”, anunta Malin Bot pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: