Malin Bot dezvaluie PRESIUNILE de cosmar din redactia EVZ. A fost amenintat cu BATAIA. I s-a reprosat ca „nu suntem uniti ca Antena 3”

news

Malin Bot, fost redactor sef evz.ro, continua sa dezvaluie presiunile la care a fost supus de catre managementul ziarului Evenimentul zilei pentru ca a indraznit sa isi faca meseria corect. El relateaza cum a fost tratat de sefii ziarului pentru ca a indraznit sa publice stirea privind retinerea lui Dan Andronic, patronul EVZ.

Malin Bot spune ca i s-a reprosat de catre redactorul-sef al EVZ, Simona IOnescu, ca nu suntem uniti ca Antena 3.

„Cand patronul EVZ Dan Adronic a inceput sa aiba probleme cu legea si a fost retinut, EVZ.RO a prezentat stirea ca pe orice alta stire si subiectul a stat deschidere de site (articol principal) opt ore pe parcursul zilei, fiind relatat cazul exact asa cum o faceau toate mediile de informare in masa.

In ziua aceea, la emisiunea Evenimentul zilei, retinerea lui Dan Andronic si compania a fost prima stire prezentata. Fara ‘telepatia’, fara ‘jos labele de pe EVZ’, fara vreo soparla care sa induca publicului impresia ca se comite vreun abuz. Am spus doar atat: ‘Pentru ca Dan Andronic este patronul EVZ si eu sunt angajat aici nu am sa fac niciun comentariu, am incredere ca Justitia va afla adevarul’.

Asa mi-a dictat mie constiinta ca trebuie sa fac.

Cand Simona Ionescu, redactorul-sef EVZ, m-a chemat la ea in birou sa imi fluture pe sub nas un document scris de avocatul lui Dan Andronic, cu reprosul ca nu suntem ‘uniti ca Antena 3’, i-am spus: Daca vreti acum sa faceti cu EVZ.RO ce a facut Voiculescu cu redactiile lui, eu nu particip la asa ceva. Va asumati public decizia asta si apoi anuntati ca ma dati pe mine afara pentru ca refuz asa ceva. Le-am spus asta si intr-o sedinta de redactie care a degenerat in discutii mult mai urate. Cel mai urat moment a fost cel in care mi s-a reprosat ca sunt taliban nu stiu sa invat nimic din ‘cat de uniti sunt cei de la Antena 3′”, a scris Malin Bot pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, potrivit unor surse din redactia EVZ, Malin Bot a fost amenintat si cu bataia. Prim redactorul sef adjunct, Mirel Curea, i-a reprosat ca nu se poate discuta cu el si l-a amenintat golaneste ca il loveste cu un scaun in cap.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: