Malin Bot ii baga in faliment pe Oana Lovin si Horatiu Serb. Le cere 150.000 de euro ca daune morale: „Au mintit ca agresez femei”

news

Malin Bot a declarat, joi, pentru aktual24.ro ca ii da in judecata pe Oana Lovin si Horatiu Serb, patronul carciumii „La Copac”, pentru ca au lansat „minciuni” in legatura cu incidentele de la acest local.

„Au mintit ca am batut o angajata, ca m-am instalat pe terasa lor. Au mintit ca mi-am instalat trepiedul la ei pe terasa si ca am agresat angajatii.  Primesc acum amenintari cu moartea de la o gramada de lume din cauza ca agresez femei. Un post de televiziune (Romania TV) le-a difuzat doua zile la rand declaratiile. Au declansat o campanie de ura impotriva mea, m-au declarat pe mine agresor”, a spus Malin Bot.

Malin Bot a mentionat ca le va cere in instanta lui Serb si Oanei Lovin daune in valoare de 150.000 de euro. „Acesti bani o sa-i folosesc pentru o campanie de promovare a adevarului”, a subliniat Malin Bot.

Oana Lovin a sustinut, luni, ca Malin Bot a „batut” o femeie.

Si Horatiu Serb, patronul carciumii „La Copac”, a spus despre Malin Bot ca „animalul a strâns-o de gât și a lovit-o i-a presat ceva în zona cervicală, este plină de vânătăi și cu gâtul înțepenit”

„De la un punct încolo însă manifestările sale publice au intrat în sfera demenței și au caracter penal. Să strângi de gât și să agresezi o femeie de un metru cincizeci și doi şi 45 de kilograme, Raluca Man, colega mea și apoi să pretinzi că aceasta te-a bătut și tâlhărit, în pofida oricărei evidențe, și apoi să proferezi neîncetat minciuni peste minciuni, șuvoaie pestilențiale revărsate zilnic, nu e doar de balamuc ci şi de puşcărie.

Colega mea a trebuit să intre în concediu medical și după ce a fost la IML este acum la Spitalul Colțea unde face radiografii, când animalul a strâns-o de gât și a lovit-o i-a presat ceva în zona cervicală, este plină de vânătăi și cu gâtul înțepenit. Acum a ieșit de la spital, după șase ore. Este inadmisibil ca un malac dement să lovească o femeie și să scape nepedepsit, cu toate camerele de luat vederi ale Ambasadei în jur. Polițiștii s-au comportat deplorabil. Asta mi se pare cel mai grav, lipsa de atitudine a autorităților ce duce la ideea complicității acestora cu un organ al puterii, că asta e Mălin Bot, o vuvuzea a USR”, a scris Serb pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: