Malin Bot l-a prins si pe Adrian Nastase: „Sunteti un infractor, de ce nu va retrageti? Sunteti creatorul mafiei cu care lupta DNA”. Furios, Nastase a raspuns cu jigniri – Video

news

Jurnalistul Malin Bot a reusit sa il prinda pe Adrian Nastase la Targul de carte Gaudeamus, unde i-a reprosat ca nu se retrage din viata publica desi este un infractor si creatorul „mafiei cu care se lupta DNA”. Furios, Nastase l-a catalogat ca „idiot”pe jurnalist.

Nastase a fugit initial de Malin Bot dupa care s-a oprit cand jurnalistul i-a reprosat ca nu are curaj sa-i raspunda la intrebari „simple”.

„Sunteti un om de drept si un om de drept crede teoretic in principiile dreptului. Un principiu al dreptului spune ca o sentinta definitiva si irevocabila il face pe un om infractor. Dvs. aveti doua sentinte, sunteti dublu infractor si cu toate acestea insistati sa ramaneti in viata publica. Pentru un om de drept o astfel de situatie ar fi fost o rusine. Pentru dvs. de ce nu este o rusine si de ce nu va retrageti din viata publica? Sunteti un infractor si reprezentati creatorul mafiei cu care se lupta DNA”,  l-a intrebat Malin Bot pe Nastase.

„Intotdeauna i-am admirat pe cei care nu resusesc sa inteleaga complexitatea unei vieti care  adeseori poate sa duca la situatii (neinteligibil). Eu nu cred ca condamnarile au reprezentat elemente de substanta. (…) Eu n-am interdictie de a participa la evenimente publice, ceea ce si fac”, a raspuns Nastase.

„De ce nu facem o reforma ca oamenii ca dvs. sa mearga pe viata la puscarie? Sau cei ca domnul Voiculescu, sa stea 20 de ani la puscarie si sa-i luam toata averea?”, a intrebat apoi jurnalistul.

„Eu cred ca trebuie sa facem o reforma in justitie pentru ca sa nu mai existe abuzurile pe care le-am vazut, sa nu mai existe persoane ca dvs. care sa mearga la usa DNA-ului si sa urle acolo”, a replicat Nastase.

„Dar ce ati spune despre o reforma care sa verifice averile unora ca dvs., sa le confiste si sa va bage 20 de ani la puscarie? N-ar fi mai de interes public o astfel de reforma, sa construim spitale, autostrazi?”, a insistat Malin Bot.

„Cel care ar spune asa ceva eu as considera ca este un idiot”, a rectionat nervos Nastase.

Ulterior, Nastase a mai spus despre Malin Bot ca „individul acesta este un idiot, mincinos”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: