Malin Bot: Prin ”reforma” fiscala, Dragnea si #CIUMAROSIE finanteaza o alta spaga nationala| VIDEO

actualitate

#ACEEASIMIZERIE = Grupul de infractori si inculpati care controleaza acum Legislativul si Executivul ne aplica o schema de furt prin care isi asigura sustinerea de care Dragnea si compania au nevoie ca sa poata incaleca Justitia.
ABONEAZA-TE AICI la canalul de YouTube Malin Bot pentru a primi zilnic notificari despre materialele video noi publicate.


In campania electorala au promis marea si sarea. Erau disperati sa adune voturi, ca sa poata controla cu ele Parlamentul si Guvernul. Aveau disperata nevoie de cele doua puteri ”de iure” din stat pentru a-si emite legislatia cu care vor sa scape de puscarie si mai ales vor sa-si pastreze averile intacte, dar si sa isi perpetueze sistemul corupt prin care s-au imbogatit.

Ca sa-si castige voturile au folosit controlul asupra celei de a patra puteri, de facto, din stat: presa. Au mintit, au manipulat, au dezinformat ca sa adune voturi si apoi ca sa-si minta electoratul si sa manipuleze intreaga opinie publica in legatura cu dosarele lor si cu activitatea DNA in general.
 

Imediat dupa ce au castigat alegerile si au numit noul guvern PSD au trecut la actiune. Ordonanta de Urgenta 13 trebuia sa le rezolve mare parte din probleme. Nu le-a mers pentru ca oamenii onesti au iesit cu sutele de mii in strada.
Asa ca au gandit un nou plan: merg prin Parlament cu legile de care au nevoie, sparte in mai multe bucatele ”sa nu bata la ochi”. In paralel trebuiau sa mai mituiasca cu ceva electoratul si nu numai. Planul nu putea sa mearga, daca nu era sustinut din spate de parlamentari, alei locali, baroni, politicieni din mai multe partide.
Multi au dosarele lor penale si pentru asta puneau umarul la plan, dar era nevoie de si mai multi.  Asa ca infractorul Dragnea si compania au inceput sa imparta strategic bani. Parlamentarii au primit venituri si pensii socant de nesimtite. Curtea Constitutionala a primit un mare ciolan, sa stea cuminte. Avocatul Poporului a primit si el o ciosvirta grasa.

Primarii si toate pilele, neamurile, toti politrucii lor angajati prin administratiile locale au primit si ei dreptul sa-si mareasca veniturile cum vor.
Spaga asta nationala, platita organizat si din bugetul de stat de gasca speriata de puscarie a generat o gaura uriasa. Au reintrodus accizele pentru carburanti, ca sa mai recupereze ceva. S-au jurat ca nu vor creste preturile la carburanti. Dupa patru luni vedem ca ele au crescut mult si asta a declansat o avalansa a cresterilor de preturi.
Gaura tot este mare, asa ca au lansat ”reforma” Codului Fiscal.

Exact cum spuneau ca nu vor creste preturile din cauza accizelor mai mari din carburanti, se jura acum ca nu vor scadea salariile nete in mediul privat. Suntem, practic, exact la acelasi film.
 

Un film in care, din prostie sau ticalosie, actorii principali fac praf economia unei tari ca sa isi plateasca spaga nationala prin care obtin sustinere pentru preluarea controlului asupra Justitiei, ultima putere pe care nu au acaparat-o.

Vor asta ca sa scape de pedepse si mai ales ca sa poata sa se imbogateasca in continuare, an dupa an, parazitand banii publici.

Comentarii: