Malin Bot promite ca Stefanescu, „circarul PSD”, va plati: „Am sa fac tot ce imi sta in putere sa fie trimis in judecata si condamnat”

news

Jurnalistul Malin Bot anunta ca va face „tot ce-i sta in putere” pentru ca secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sa fie condamnat pentru violentele de la Curtea Suprema. In urma cu trei zile, Stefanescu a adus un grup de indivizi agresivi pentru a-l proteja pe Liviu Dragnea de jurnalisti si protestatari.

„Codrin Stefanescu, citat de Antena 3, spune ca vrea sa faca un ‘denunt calomnios’, daca primeste citatie pentru bruscarile de la Inalta Curte. De trei zile slugile, interlopii si postacii PSD fac festival de denunturi calomnioase si insulte la adresa mea.

Ei isi imagineaza ca asa ma pot determina sa renunt la pozitia mea sau pot sa pacaleasca publicul sa nu mai aiba incredere in mine. In ceea ce ma priveste se inseala amarnic.

Plangerea penala e depusa inclusiv pe numele lui Codrin Stefanescu, circarul PSD va primi o citatie si eu am sa fac tot ce imi sta in putere sa fie trimis in judecata si condamnat. Pur si simplu nu au cu ce sa ma opreasca, au comis niste fapte, sa suporte consecintele legii”, anunta Malin Bot.

El a depus deja p plangere penala pe numele lui Codrin Stefanescu.

„Tocmai am iesit de la Sectia 6 unde am extins plangerea penala pentru lovirile de la Inalta Curte si asupra lui Codrin Stefanescu si Mario Rafael, seful lui de cabinet. Am aratat anchetatorilor imaginile de la fata locului si poze care dovedesc ca organizatorul si coordonatorul grupului de interlopi si persoane agresive a fost Codrin Stefanescu. Mario Rafael m-a bruscat, incercand sa ma impiedice sa ies din cladirea Inaltei Curti pentru a nu putea sa-i adresez intrebari lui Dragnea.

Am descris momentele in care Codrin Stefanescu mi-a adus injurii si a incercat sa provoace scandal in sediul ICCJ. Unul dintre suspecti a recunoscut ca m-a bruscat si azi am facut procedura de identificare dupa planse foto, dosarul va merge la Parchet. Am indicat expres anchetatorilor si situatia legata de camerele cu care a filmat Jandarmeria, astfel incat sa poata procurorul sa vada toate inregistrarile.

Asadar, toata propaganda de ieri cu Dragnea care a fost prezentat ca victima si presupusele plangeri impotriva protestului #rezist sau a mea sunt minciuni sfruntate. Eu am incredere ca sistemul judiciar va trata serios cazul si va da o solutie corecta si legala. In plan personal sunt determinat sa merg pana in panzele albe cu acesti derbedei”, a scris Malin Bot pe Facebook.

Iata cum s-a comportat Codrin Stefanescu in curtea ICCJ:

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: