Malin Bot: Propria reactie la Dosarul Belina l-a dat de gol pe infractorul-sef al PSD Liviu Dragnea | EDITORIAL VIDEO

opinii

Liviu Dragnea are un frate geaman, are dubla personalitate sau minte stupid. De mai bine de un an Dragnea sustine sus si tare ca nu are absolut nicio legatura cu TelDrum. Cu toate acestea, cand DNA a inceput sa ancheteze TelDrum, Dragnea a inceput si el sa tipe. De ce tipa, daca nu are nicio treaba cu TelDrum?

EDITORIAL VIDEO: #REZIST cere demisia Rovanei Plumb si a vicepremierului Sevil Shhaideh din toate functiile publice. Protest in Paiata Universitatii.

Infractorul Liviu Dragnea si inulpatul Calin Popescu Tariceanu au sarit ca arsi cand procurorii DNA au anuntat inceperea urmaririi penale pentru modul cu au ajuns 325 de hectare din albia Dunarii la TelDrum. Infractorul-sef al PSD a adunat tot partidul la Bucuresti si ameninta cu proteste de strada pesediste impotriva DNA.

Atat Dragnea, cat si Tariceanu, acuza procurorii ca urmaresc sa dea o lovitura de stat prin Dosarul Belina si toata propaganda mafiei din politica rostogoleste aceste acuze.

Citeste si:
FURT INCREDIBIL. Schema socanta prin care Dragnea a sterpelit o insula si un brat al Dunarii | EDITORIAL VIDEO

Daca nu are treaba cu TelDrum, de ce tipa Dragnea?

Toata strategia aceasta de comunicare a Sindicatului Coruptiei Organizate din Politica, in cazul Dosarului Belina, are o mare problema de logica simpla.

Dragnea a sustinut in ultimele luni, insistent si sistematic, ca el nu are absolut nicio legatura cu firma TelDrum. Pe cale de consecinta, seful delincvent al PSD nu ar avea niciun motiv sa sara in sus cand procurorii ancheteaza aceasta firma.

Pur si simplu este imposibil ca Liviu Dragnea sa fie deranjat de o ancheta DNA la TelDrum, daca nu are nicio legatura cu firma aceasta. Faptul ca seful PSD tipa atat de tare pe aceasta tema reprezinta o consecinta a legaturilor ombilicale intre TelDrum si clanul Dragnea.

Reactia atat de agresiva a lui Dragnea mai dovedeste si ca seful condamnat penal al PSD este foarte speriat de acest dosar. Singurul motiv pentru care cineva ar fi atat de speriat este constientizarea faptului ca este posibil sa existe multe probe care sa-i dovedeasca implicarea.

Nici nu este nevoie sa rasfoiesti dosarul DNA pentru a vedea cateva dintre probele cheie care demonstreaza ca Rovana Plumb si Sevil Shhaideh au produs cu dedicatie pentru Daddy actele nomative care au scos Insula Belina si Bratul Pavel din albia Dunarii, pentru a ajunge la Dragnea.

VIDEO: Imagini inedite de la protestul #REZIST din Piata Universitatii, unde s-a cerut demisia Rovanei Plumb si a vicepremierului Sevil Shhaideh din toate functiile publice

Dragnea s-a dat mare cu Insula Belina, cand a mers la stiuci cu Ponta si Grindeanu

Dragnea insusi s-a dat mare cu acest domeniu de pescuit. A dus doi sefi ai guvernelor PSD acolo. Dragnea insusi s-a pozat cu stiucile si cu prim-ministrul Grindeanu acolo.

Alt prim-ministru, Victor Ponta, o spune limpede:”Cand ne-a dus Dragnea insusi acolo am realizat ca insula este a lui…”

Pe buna dreptate este speriat Dragnea de procurorii care ancheteaza legaturile lui cu TelDrum. Exista atat de mult conexiuni intre TelDrum si clanul Dragnea incat e imposibil de negat aceasta evidenta. In Registrul Comertului sunt firme detinute de beizadeaua lui Dragnea care au ca administratori exact administratorii TelDrum.

Aproape toate proprietatile clanului Dragnea, de la ferme de porci pana la spatii comerciale, silozuri, terenuri de vanatoare sau hoteluri, au fost candva ale statului si au ajuns la el via TelDrum. Practic este un munte de dovezi care demonstreaza cum a furat Dragnea proprietatile judetului Teleorman prin intermediul TelDrum.

Cine l-a pus sa-si bage plodul in afacerile lui murdare?

Liviu Dragnea s-a cainat la televiziunea infractorului Dan Voiculescu ca procurorii ii ataca baiatul si ca asta este ceva foarte urat. Este un tip de retorica folosit si de Traian Basescu pentru a-si justifica sinuciderea politica de dragul Elenei Udrea. Ambii politicieni stresati de DNA sunt singurii vinovati pentru eventualele pedepse cu inchisoare pe numele copiilor lor.

Ei stiau bine cat de ”curate” sunt afacerile in care si-au bagat odraslele. Nu i-a pus nimeni sa-si faca afacerile ilegale prin intermediul copiilor si daca ii iubeau asa cum pretind acum nu ii bagau in asa ceva.

Insula Belina e proprietatea PSD ?

Dragnea sustine ca procurorii DNA vizeaza, de fapt, PSD cu Dosarul Belina. Este o afirmatie cel putin bizara, avand in vedere ca Insula Belina si Bratul Pavel nu au fost niciodata in proprietatea sau admnistrarea PSD. DNA ancheteaza modul cum au ajuns cele 325 de hectare la TelDrum. TelDrum este PSD daca urmam logica din declaratiile lui Liviu Dragnea.

Mai pe aratura, Calin Popescu Tariceanu, presedintele inculpat al Senatului Romaniei, spune ca acheta DNA este o ”lovitura de stat” impotriva Guvernului PSD-ALDE. O alta gogorita penibila pentru ca Insula Belina nu a ajuns in proprietatea Guvernului.

In fapt, sunt anchetate Sevil Shhaideh si Rovana Plumb care au pritocit o hotarare de guvern bazata pe un fals. In mod fraudulos, printr-un alt act normativ, Insula Belina si Bratul Pavel au fost scoase, pe hartie, din albia Dunarii. Numai asa se putea face hotararea de guvern care a transferat cele 325 de hectare catre Consiliul Judetean Teleorman si TelDrum.

Sunt lucruri foarte simple pe care ar trebui sa le vada si cei mai creduli dintre sustinatorii PSD.

„Libertatea cuvantului ne apartine noua si nimic nu poate sa o ingradeasca, daca noi nu vrem asta”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: