Malin Bot s-a dus peste liderii AUR: „Nationalisti cu limuzina de lux Audi? Cum comentati legaturile lui Calin Georgescu cu Rusia?”

politica

Malin Bot i-a asteptat, joi, pe liderii AUR sa iasa de la Palatul Cotroceni pentru a le pune mai multe intrebari. George Simion si Claudiu Tarziu au refuzat sa-i raspunda, avand o atitudine aroganta si dispretuitoare.

Cand liderii AUR s-au apropiat de jurnalisti pentru a da declaratii, Malin Bot a inceput sa ii intrebe daca se simt responsabili de numarul mare de decese din cauza pandemiei.

„George Simion, 574 de morti, esti multumit? Ranjesti, nu? Ia zi, George, de ce nu raspunzi? Numai la cartelul Mafia Media stii sa raspunzi. Acum doua saptamani ati strans 15.000 de oameni in Bucuresti si dupa doua saptamani avem 574 de morti, esti multumit?”, a intrebat Malin Bot.

George Simion nu a raspuns, doar il filma ranjind cu telefonul pe Malin Bot.

„Cine raspunde pentru mortii pe care i-ati provocat? Cum comentati legaturile lui Calin Georgescu cu Rusia (premierul propus de AUR)”, a continuat sa intrebe Malin Bot.

„Haide, du-te de aici!”, a reactionat Claudiu Tarziu, arogant.

„Singura intrebare care conteaza sunt mortii pe care ii au pe constiinta. La asta nu raspund”, a comentat Malin Bot.

Malin Bot a tinut sa atraga atentia si asupra faptului ca „nationalistii” AUR aveau la dispozitiei o limuzina de lux Audi.

„Sunteti nationalisti, de ce nu va plimbati cu Dacia? Cu limuzina de lux Audi, ha? Nationalistul George Simion cu limuzina Audi”, a spus ironic Malin Bot.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: