Malin Bot a virusat Romania TV. A intrat peste reporterul postului de stiri al PSD si a lansat un mesaj in direct – Video

news

Malin Bot a reusit sa intre in diect pe postul de televiziune al PSD, Romania TV, in timp ce reporterul postului transmitea din fata Palatului Cotroceni, de la mitingul anti-DNA organizat de Plesoianu si Daniel  Dragomir.

Malin Bot si-a facut aparitia langa reporterul RTV, care transmitea in direct, si a reusit sa transmita un mesaj ironic. „Ghita vino acasa, Ghita!”, a repetat Bot de mai multe ori, spre nemultumirea vizibila a reporterului. Bot a facut referire la patronul postului, Sebastian Ghita, unul dintre organizatorii linsajului la care este supusa Kovesi in aceasta perioada. Ghita a fugit din Romania in Serbia pentru a scapa de consecintele infractiunilor sale.

„In seara asta i-am cerut inculpatului fugar Sebastian Ghita sa vina acasa si sa-si rezolve onest problemele penale din Justitie … la propria lui televiziune. Desigur, a fost o surpriza pentru el si pentru toti angajatii lui. Partea si mai amuzanta e ca eu blocat inregistrarile pe online. Ghita ar vrea sa nu se stie ca s-a intamplat”, a comentat ulterior Malin Bot pe Facebook.

Cateva zeci de persoane au participat, sambata, la un protest in fata Palatului Controceni, manifestarea intitulata ”Eu merg la portocale”, fiind organizata de Initiativa Civica 3.0 a fostului ofiter SRI Daniel Dragomir. La eveniment a fost prezent si deputatul PSD Liviu Plesoianu, care a declarat ca presedintele Iohannis este singurul care ”nu a auzit de portocalele de Ploiesti”, afirmand ca seful statului este ”intr-o deruta logica totala”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: