Mama baietelului VIOLAT de un irakian: „I-am spus ca refugiatii au nevoie de AJUTORUL nostru. Acum regret”

externe

Mama baietelului in varsta de 10 ani care a fost violat de un irakian intr-o piscina din Austria spune ca regreta ca si-a invatat copilul sa ii primeasca cu bratele deschise pe refugiati.

Femeia este ea insasi imigranta. Dunja a venit in Austria in anii ’90, fugind de razboiul civil din Serbia. Ea spune ca i-a invatat pe toti cei cinci copii ai sai sa arate fata de refugiati aceeasi ospitalitate de care a avut parte in trecut. Acum spune ca regreta.

Dunja a catalogat ca „monstruoasa” apararea irakianului, care a declarat ca avea „prea multa energie sexuala”. „Nu mi-a venit sa cred cand am auzit. Am venit din Serbia si am petrecut cinci ani intr-un centru alaturi de imigranti de diferite nationalitati. In niciun caz nu ma puteti numi rasista, dar incercarea de a se apara in acest fel este monstruoasa. Este ca si cum as spune ca ma duc maine la banca sa o jefuiesc pentru ca nu am indeajuns de multi bani pentru copiii mei. Stiu ca ranile fizice se vor vindeca, insa cele sufletesti ar putea sa ramana pentru totdeauna”, a spus femeia pentru Kronen Zeitung, citat de Daily Mail.

Baiatul ei, pe nume Goran, a fost spitalizat cu leziuni grave. In fiecare noapte are cosmaruri si plange, a mai relatat Dunja.

Irakianul a declarat politiei ca stia ca un asemenea act „este interzis in orice tara din lume” si ca „nu a fost intotdeauna bolnav”. El a mentionat ca nu a dorit sa il „sperie” pe baietel.

Violul a avut loc pe 2 decembrie, insa autoritatile austriece au facut abia acum public cazul pentru a „proteja victima”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: