„Mama! Cata hotie intr-o singura poza”. Festival pe pagina lui Ciolacu dupa ce s-a intalnit cu „prietenii” din Moldova

politica

Sute de romani au postat comentarii ironice sau furioase pe pagina sefului PSD, Marcel Ciolacu, dupa ce acesta a tinut sa dea publicitatii o fotografie in care apare alaturi de baronii PSD din Moldova.

Ciolacu apare alaturi de Marian Oprisan, Ionel Arsene, Dumitru Buzatu, Maricel Popa, Paul Stanescu si altii. „Impreuna cu prietenii si colegii mei din Moldova”, a scris Ciolacu. Majoritatea au probleme penale si s-au remarcat prin abuzuri in judetele pe care le stapanesc. In plus, grupul de baroni nu respecta distantarea sociala, pe langa faptul ca niciunul nu poarta masca de protectie.

Comentariile sunt savuroase, iata doar cateva:

Mama! Cata hotie intr-o singura poza. Se pare ca regulile de distantare si interzis grupurilor mai mari de 3 persoane, sunt doar ptr pulime. Nu si ptr pleava pesedista. Vezi sa lesini iar sa dea bine la pulimea care va voteaza

Poate ne scapa covidu’ de voi! Stati in continuare fara masti si la intalnirea cu colegii de la Suceava!

„La piovra” din Moldova. Trist este ca v-ati intins tentaculele in toata tara lipitorilor.

Aww! Ce dragut… Intrunirea baronilor ce pastoresc de zeci de ani cele mai sarace judete ale tarii. Intrebare pentru voi, „simpaticilor”: ce se mai aude de spitalele regionale promise, autostrada Unirii si asa mai departe? Am un feeling ca lui Daddy ii este dor de voi. Poate il vizitati curand

Buzatu si Arsene au fost recent protagonistii unor scandaluri de amploare. Arsene a folosit un limbaj suburban la adresa deputatului Ana Birchall, in timp ce Buzatu a afirmat chiar vineri ca purtarea mastii de protectie este o „prostie”.

Arsene, despre Birchall: ”Am mai vazut si o curca securista si urata cu spume ca scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar sa-i recomand cu drag o carte care o reprezinta! Cartea se numeste: ‘Suge-o, Ramona!’”.

Buzatu, despre masca de protectie: „Nu am obligat pe nimeni sa poarte masca si nu voi suporta niciun fel de interventie care sa ma oblige pe mine. Nimeni nu ma poate obliga sa ma prostesc. Daca au o reglementare legala corespunzatoare si aplicabila mie, nu ma voi opune legii. Eu nu port deloc masca, am contact cu mii de persoane in perioada asta si nu am infectat pe nimeni”.

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat miercuri ca „PSD s-a schimbat enorm in ultimul an”.

Citeste si: Paul Stanescu: „PSD s-a schimbat enorm in ultimul an”. El anunta care este principala calitate a „presedintelui Ciolacu”

Mai mult despre: ,

Comentarii: