„Mama hotilor!”. Inghesuiti de jandarmi, cativa protestatari au huiduit-o pe Dancila la Botosani – Video

politica

Un grup de protestatari, atent paziti si inghesuiti la margine de jandarmi, a huiduit-o pe Viorica Dancila in timpul vizitei pe care aceasta a facut-o la Botosani.

„PSD, ciuma rosie”, „Analfabeta”, „Mama hotilor”, a strigat un protestatar la portavoce. In acelasi timp, coloana de pesedisti care se afla in spatele lui Dancila scanda „PSD, PSD!” pentru a-i acoperi pe protestatari.

De altfel, reprezentantii Grupului Civic Botosani au creat un eveniment pe Facebook, „La Botosani nu se vine doar in campania electorala”, in care botosanenii au fost invitati sa protesteze pe Pietonalul Unirii, intre orele 10:00 si 13:00.

„Haideti sa o intampinam cum se cuvine pe doamna Viorica maine (n.r. – astazi), la Botosani. Desi a mai zis o data ca vine la noi in vizita, se pare ca si-a schimbat planurile pe ultima suta de metri. Dar speram ca de aceasta data nu va mai fi nevoita sa isi schimbe planurile si va veni. De aceea va invitam alaturi de noi maine (n.r. – astazi) sa o intampinam cum se cuvine si sa ii aratam ca nu este bine venita in orasul nostru. La Botosani nu se vine doar in campania electorala, ne-am saturat sa fim bataia lor de joc!”, se arata in descrierea evenimentului.

Mai mult despre:

Comentarii: