Mama lui Bogdan Gigina, socata de TUPEUL nesimtit al lui Oprea: „Mi-ai sters trecutul, viitorul, VIATA”

news

Mama lui Bogdan Gigina, politistul care a murit in timp ce conducea coloana oficiala pentru Gabriel Oprea, reactioneaza cu indignare dupa ce fost ministru a declarat ca este de „domeniul fantasticului” sa fie invinovatit de moartea tanarului. 

„‘Mi se pare de domeniul fantasticului’ – asta declara ‘Gabi Oprea’. Pune o intrebare catre procurorul de caz. Daca nu ar fi fost acele lucrari nesemnalizate, oare Bogdan Gigina chiar si ruland cu 84 km/h ar fi murit? As vrea sa stiu raspunsul sincer al procurorilor la aceasta intrebare. Aceeasi intrebare v-o adresez si eu si va rog sa raspundeti la fel de sincer. Daca Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv in acea seara ar fi trait? Dumneavoastra dispuneati de acest dispozitiv, nimeni altcineva. Aghiotantul era vocea dumneavoastra (de altfel un om cu suflet din relatarile lui Bogdan, un om care era supus la fel ca si ei rasfatului dvs zilnic). Dumneavoastra erati ‘Zeul’ care dictati si asta o stie tot Ministerul”, a scris mama lui Bogdan Gigina, Carmen Gigina, intr-o postare pe Facebook.

Femeia il acuza pe Gabriel Oprea ca unicul ei copil a murit din cauza ignorantei fostului ministru de Interne.

„Un cadru militar, un barbat cu coloana vertebrala, un om responsabil isi asuma consecintele faptelor sale…dar despre ce vorbesc despre un om care si-a abandonat omul care statea in ploaie, vant, soare pentru siguranta lui. Omul care la cateva ore de la moartea lui Bogdan nu a avut demnitatea sa recunoasca ca el facea parte din dispozitiv, omul care in decursul a catorva ore a schimbat legea. (Vezi Monitorul Oficial 21 oct. 2015). Pentru mine esti un muritor, eu nu vad functia , nu vad omul politic care crezi ca esti, sunt o mama care si-a pierdut unicul copil , din ignoranta ta, o mama careia i-ai sters trecutul, viitorul, viata. Ai redus la 0 aceasta familie, doar pentru ca ai crezut ca totul ti se cuvenea”, a incheiat postarea Carmen Gigina.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: