Mama lui Vlad Pascu ramane in arest, judecatorii i-au respins contestatia. Ea a sustinut ca este „bolnava” din cauza pisicii fiului cel mic

news

Miruna Pascu

Tribunalul Bucuresti a respins joi contestatia depusa de Miruna Pascu privind arestul preventiv. Ea solicitase ca aceasta masura sa fie inlocuita cu masura arestului la domiciliu.

In fata judecatorului, Miruna Pascu si-a recunoscut faptele, a spus ca regreta profund tentativa de a santaja un martor in dosarul fiului si a cerut clementa, sustinand ca trebuie sa aiba grija de fiul cel mic. In plus, ea s-ar fi imbolnavit din cauza pisicii pe care i-a luat-o fiului cel mic.

„S-au vehiculat si s-au rostogolit in presa multe neadevaruri sau, adevaruri trunchiate, sau chiar minciuni, ca ar fi ‘mama drogatului’ si o familie ‘pudred de bogata’, o familie care detine 700 de apartamente, o familie care define imobile la mare, o familie implicata in activitati cu camatarii etc..

Practic, familia inculpatului este o familie destramata. (…) A solicitat omeneste si face apel in acest sens si la instanta sa constate ca este o situatie dramatica, inculpata mai are un baiat in intretinere care are varsta de 16 ani, este un elev deosebit la Liceul Francez si se afla in situatia in care nimeni din familie nu ii poate acorda acestuia un sprijin.

(…)  Nu va mai avea cine ii va duce un minim ajutor lui Vlad Pascu la arest in conditiile in care mama lui este in arest, Mihai Pascu, tatal lui biologic in privinta caruia istoricul sau indreptateste sa se creada ca, eel putin la acest moment, de la momentul accidentului si pana in prezent Miruna Pascu a fost singura persoana care s-a ocupat in mod exclusiv de tot ceea ce inseamna mancarea, banii lui Vlad Pascu, apararea lui si absolut tot. A fost lipsita esential de orice ajutor.

(…) Solicita instantei sa analizez tot materialul probator, tot ce este bolduit si ce nu si sa surpinda o parte din zbuciumul acestei persoane Pascu Miruna, care lipsita de orice ajutor, lipsita de bani si de orice suport moral, material a incercat sa isi duca crucea si sa reia cumva aceste legaturi firesti, care ar fi trebuit sa fie intre aceasta si Vlad Pascu.

(…) Considera ca instinctele de mama nu se pierd niciodata chiar daca un copil ridica mana asupra mamei, nu se pierde instinctul de parinte si cu atat mai mult instinctul de mama. in aceste momente inculpata a inteles sa preia si sa detina toate fraiele i sa faca ceva pentru fiul sau.

(…) Ceea ce s-a spus in presa cu familia putred de bogata, solicita sa se constate ca este o coincidenta de nume intre Mihai Pascu si o alta persoana Cristian Pascu care detine acele imobile, ceea ce este total neadevarat sa i se retina in sarcina acest aspect, aspect care denota opulenta in care traiesc si nesocotirea tuturor regulilor sociale.

De asemenea, s-a spus ca se confirma din surse sigure ca ar avea terenuri la mare, imobile la mare ceea ce nu este adevarat.

In toata aceasta perioada linsajul mediatic a fost creat, nu se tie de ce, dar a fost folosit si speculat de unii jurnalisti sau mai putin jurnalisti pentru a iesi in fata, pentru a se populariza.

(…) Pascu Miruna a regretat si regreta enorm cele intamplate si, solicita ca raportat la starea ei de sanatate probata, de dragul copilului cel mic i-a cumparat o pisica desi avea severe afeciuni din cauza parului de pisica, situatie in care s-a imbolnavit de diferite infectii pentru care urmeaza un tratament drastic. Inculpata ia in continuare tratament si a incercat sa aiba grija de sanatatea ei mintala si corporala asa cum are grija si de a fiului sau Casian.

(…) Inculpata Pascu Miruna, personal invedereaza ca a gresit, nu a stiut despre faptul ca baiatul ei face asa ceva. Nu este o familie putred de bogata cum s-a spus, a fost data afara din casa de catre sot.

Despre Vlad spune ca este un baiat care a invatat singur. Nu a crezut ca copilul ei face astfel de lucruri”, se arata in documentele judecatoriei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: