Mama medicului Razvan Constantinescu este infectata si „se zbate intre viata si moarte”. Anul trecut, el cerea sa fie infectat pentru a demonstra ca virusul este o „simpla raceala”

news

Medicul Razvan Constantinescu, celebru pentru campaniile sale impotriva vaccinarii si a mastii de protectie, a anuntat ca mama sa se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost infectata cu coronavirus Covid-19. Mama sa nu este vaccinata.

„O doamna vaccinata a vizitat-o pe mama in creierul muntilor si i-a dat mizeria. De doua saptamani, suntem intre viata si moarte. Conform prostavanimii din presa, acea doamna era ‘imunizata’ (!)

Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Targu Neamt, vaccinat full. Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcaria din flacon va distruge lumea”, a scris Razvan Constantinescu pe Facebook.

Razvan Constantinescu a sustinut ca virusul este o „banala raceala” iar anul trecut a dorit sa se infecteze singru pentru a demonstra acest lucru.

Iata postarile lui Razvan Constantinescu:

14 octombrie: „CARE MAI ESTI IMUNIZAT, OAIE?!

„O doamna vaccinata a vizitat-o pe mama in creierul muntilor si i-a dat mizeria. De doua saptamani, suntem intre viata si moarte. Conform prostavanimii din presa, acea doamna era «imunizata» (!)

Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Targu Neamt, vaccinat full.

Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcaria din flacon va distruge lumea.”

15 octombrie: „AM INCREDERE IN STIINTA”

„Tu-ti gheinavfancsanul ma-tii, Fauci, cu fake-stiinta ta, cu tot! Daca moare mama, o sa-mi dedic restul vietii pentru gasirea pangolinului aluia ca sa ti-l bag in cur, tie sau altuia ca tine! Iar, de vagginat, s-o vagginezi pe muma-ta, dupa ce-i pui doua sau trei masti, ca sa nu vada ce a zamislit, savantule de renume mondial!”.

Mai mult despre:

Comentarii: