O MAMA si-a injunghiat mortal cei DOI copii, dupa care s-a sinucis. Motivul este uluitor

life

Din cauza depresiei, o mama si-a injunghiat cei doi copii, dupa care si-a luat viata, crezand in mod eronat ca fiica cea mare are cancer.

In urma unei investigatii s-a aflat ca Marta Galikowska, de 27 de ani, si-a ucis copii pe 12 octombrie anul trecut, dupa ce a descoperit o umflatura pe falca Majei, fiica sa de 5 ani, fiind convisa ca aceasta sufera de boala necrutatoare.

Marcin, sotul Martei, in varsta de 28 de ani, a gasit cadavrele sotiei, Majei si Olgai, fiica cea mica de numai un an si jumatate, cand s-a intors de la serviciu, in casa familiei din Stoke-On-Trent. Politia l-a arestat pe Galikowska, insa tatal indurerat a fost apoi eliberat fara a i se aduce nicio acuzatie.

copil

Medicii legisti au descoperit ca Martei ii fusesera prescrise antidepresive cu o saptamana inainte de a comite crimele, dupa ce ii spusese sotului ca vrea sa se sinucida si sa omoare si copiii. Familia a fost vizitata de asistenti sociali, insa acestia au ajuns la concluzia ca nu exista motive de ingrijorare in ceea ce priveste siguranta copiilor.

Familia s-a mutat din Polonia in Marea Britanie in 2010, Marta lucrand ca ospatarita si apoi ca asistent de vanzari intr-un magazin, inainte de a deveni mama cu norma intreaga.

Vecinii si-au exprimat socul la momentul tragediei. Matthew Houghton, de 30 de ani, spune: „Fratele meu mi-a spus ca a auzit o femeie tipand, ca cineva este ucis, asa ca am alergat repede. O femeie deja daduse telefon la politie. Era isterica, spunea ca sunt toti morti, ca fusesera injunghiati. Era in casa si vazuse totul.”

„Ii vedeam pe strada si erau perfecti. Micuta avea un zambet stralucitor. Este absolut sfasietor”, a declarat vecin ramas anonim, citat de The Sun.

Raportul post-mortem arata ca toti au murit in urma ranilor prin injunghiere la nivelul gatului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: