Mama tanarului care si-a dat foc in Ramnicu Valcea spune ca acesta nu avea patima jocurilor de noroc / Surse – tanarul se afla in evidenta cu boli psihice

news

Adolescentul despre care unele publicatii au scris ca s-a sinucis din cauza ca a pierdut 3.000 de lei la pacanele nu frecventa jocurile de noroc, spune mama acestuia, care afirma ca singurul viciu al acestuia era faptul ca fuma. In plus, tanarul de 19 ani suferea de boli psihice si era in atentia Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate, fiind suspectat ca este implicat in distributia de droguri, in calitate de caraus.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Aktual24 ca Alexandru Gogoase, 19 ani, se afla „in evidenta cu boli psihice” si era in atentia autoritatilor „pe linie de droguri la BCCOT”.

In plus, mama tanarului care si-a dat foc pe strada, marti dimineata, in Ramnicu Valcea, a declarat pentru Kanal D ca acesta nu frecventa salile de jocuri de noroc.

„Un copil care te imbratisa si te pupa si pe maini si pe cap, ca sa aveti idee ce fel de copil era. Nu juca, domnule, la jocuri! Singurul viciu pe care-l avea era ca fuma. In rest nu avea niciun viciu”, a afirmat mama lui Alexandru.

Contactata de jurnalistii Digi24, sora tanarului a exclus din start ipoteza ca tanarul ar fi jucat si pierdut bani la pacanele.

Tot Digi24, care citeaza surse anonime, afirma ca anchetatorii nu au luat vreo clipa in calcul ipoteza ca baiatul sa fi jucat si pierdut bani la pacanele.

Stirea initiala a fost publicata de presa locala, care a scris doar ca un tanar de „18-„9 ani”, marti dimineata, in jurul orei 08.45, „a iesit in fata blocului S13 si si-a dat foc”.

Ulterior, au aparut informatii neconfirmate ca acesta si-ar fi dat foc in fata unei sali de jocuri de noroc, dar Digi24 noteaza ca locul in care tanarul si-a dat foc „este situat in apropierea Liceului Economic, unde, intamplator sau nu, invatase baiatul in trecut”.

In mediul online, dar si in presa au aparut ulterior speculatii ca tanarul s-ar fi sinucis dupa ce ar fi pierdut 3.000 de lei la jocuri de noroc.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: