MAMA unui ranit la Colectiv o desfiinteaza pe Udrea: „Nemarginita NESIMTIRE. Daca nu se fura atat nu ne-ar fi murit cu zile copiii”

news

Mama lui Catalin Ilnitchi, tanarul in varsta de 30 de ani ranit in incendiul din Colectiv, a postat pe pagina de Facebook un mesaj dur la adresa Elenei Udrea dupa ce aceasta a spus, miercuri seara, in platoul #romanitv# ca „nu coruptia a ucis la Colectiv, ci prostia si nesimtirea”.

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, miercuri, la Romania TV ca nu coruptia a ucis in cazul Colectiv, ci prostia, nesimtirea si lipsa de responsabilitate a patronilor clubului.

„Coruptia nu a ucis, ci prostia, nesimtirea si lipsa de responsabilitate a unor oameni care nu au fost in stare sa sa amenajeze localul (n.r. Colectiv) ca sa nu se intample drama. Si coruptia e importanta in stagnarea Romaniei, dar mai grava e prostia, incompetenta si delasarea a celor care ocupa functii publice”, a declarat Elena Udrea la Romania TV.

La auzul acestei declaratii, mama lui Catalin Ilnitchi s-a revoltat.

„Ma ‘inchin’ in fata nemarginitei Dvs. NESIMTIRI de a comenta evenimentul ‪#‎colectiv‬. Daca nu s-ar fi FURAT atat de multi bani de la buget poate ar fi fost bani suficienti pt sistemul sanitar si nu ne-ar fi murit cu zile copiii din cauza lipsei de aparatura si specialisti, protocol de tratament si medicamente la nivelul 2015 si infectiilor intraspitalicesti. Putina mai multa DECENTA nu ar strica din partea celor cu dosare pt coruptie cel putin daca nu si din partea celor care au stiut si au asistat cu nepasare”, a scris mama lui Catalin.

Fotograful Catalin Ilnitchi, in varsta de 30 de ani, care a fost ranit grav in incendiul din clubul Colectiv, a fost transferat la inceputul lunii noiembrie la spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel, cel mai mare centru medical din Orientul Mijlociu. Tanarul avea arsuri termice pe aproximativ 25% din suprafata corpului, plamanii deosebit de afectati si arsuri de cai respiratorii. La trei luni dupa incendiu, Catalin este bine. A suferit mai multe interventii chirurgicale, dar medicii spun ca nu mai exista niciun pericol si baiatul se va recupera.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: