Mama unuia dintre sinucigasii de la Paris: Fiul meu N-A VRUT SA UCIDA. S-a aruncat in aer DIN CAUZA STRESULUI

news

Ibrahim Abdeslam, in varsta de 31 de ani, s-a aruncat in aer, vineri seara, in fata cafenelei Comptoir Voltaire, din Paris. El este unul dintre cei trei frati identificati ca facand parte din celula terorista care a organizat atentatele. Unul a fost prins, iar celalalt este cautat international.

Mama lui Ibrahim spune ca fiul ei „nu am vrut sa omoare pe nimeni” si ca cel mai probabil centura cu explozibil a fost detonata din greseala. Incercand sa ii ia apararea fiului ei femeia a spus ca fiul ei e posibil sa fi comis atentatul din cauza ca era stresat.

atentator3

Rudele fratilor Abdeslam spun ca au covingerea ca Ibrahim nu a avut de gand sa ucida pe cineva. „Cu siguranta aceasta nu a fost nicidecum intentia lui. Ne-am vazut chiar cu doua zile inainte de atacuri. Nu a dat niciun semn ca are in plan sa comita ceva atat de violent”, le-a spus mama tanarului reporterilor publicatiei Het Laatste Nieuws. „Faptul ca centura de sinucidere a explodat fara a ucide pe cineva spune multe”, a completat femeia.

atentator2

Unul dintre fratii lui Ibrahim, Mohamed, fost arestat in Molenbeek, Belgia. Cel de-al treilea dintre frati, Salah, a fost pierdut de autoritati, dupa ce a fost initial retinut, iar apoi a fost eliberat. Explicatia oferita este ca nu era inca dat in urmarire generala. Asa se face ca tanarul a disparut pur si simplu, iar acum face obiectul unei urmariri internationale.

„Am fost foarte surprinsa ca Salah a fost implicat in atacuri. Ibrahim era diferit. Am observat ca s-a radicalizat, cel putin partial. Dar nu atat de mult incat sa ne fi gandit vreodata ca ar comite o atrocitate de genul asta”, a mai spus mama lui Ibrahim, potrivit dailymail.co.uk.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: