Mana dreapta a lui Radoi, PSD-ist cu acte. A fost consilier general PSD in mandatul lui Firea si membru in cinci consilii de administratie

politica

Marian Artimon, vicepresedinte al Sindicatului Liber Metrou, este si el membru PSD si a fost pana anul trecut consilier general PSD la Primaria Capitalei. 

Artimon este administratorul societatii Sindomet, firma care administreaza spatiile comerciale din statiile de metrou. Din aceasta functie, Artimon castiga 73.000 de lei anual, potrivit declaratiei de avere. El mai obtine inca 75.000 de lei anual din functia de instructor de instalatii la metrou.

Im mandatul de primar al Gabrielei Firea, Artimon a fost membru in Adunarile Generale ale Actionarilor in cinci companii municipale. Este vorba despre Companiile pentru Agrement, Protectie Civila, Tehnologia Informatiei si despre Compania pentru Managementul Transportului Bucuresti. Sindicalistul a mai reprezentat interesele Primariei Generale si in adunarea actionarilor de la Societatea de Transport Bucuresti (STB).

Numele lui Artimon a aparut vineri pe un comunicat de presa la sindicatului lui Radoi in care se sustine ca grevistii nu trebuiau sa asigure o treime din activitatea metroului.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca PSD nu are nicio legatura ci greva ilegala de la metrou, cu toate ca Ion Radoi este membru PSD, fost parlamentar PSD. De altfel, Radoi a si trasnmis vineri mesaje din arsenalul de propaganda al PSD.

„Pentru a acoperi haosul provocat de noile restrictii anuntate aseara, pentru a-si acoperi lipsa de solutii, liderii Coalitiei au iesit azi, in haita, sa spuna ca ‘PSD e de vina!’ pentru protestul de la metrou.

O minciuna ordinara! Ceea ce se intampla la metrou nu are nicio legatura cu PSD, ci reprezinta doar o alta petarda a Coalitiei. Ne inchid din nou in case, iau masuri fara nicio logica, inchid din nou scolile, nu au nicio solutie pentru a stopa in mod real pandemia, dar arunca vina pe PSD!

Sunteti la putere sa guvernati, nu sa asistati! Terminati cu propaganda! Voi ati pus conducerea Metrorex care trebuie acum sa ia masuri! Deblocati traficul, aplicati legea in conflictul pe care voi l-ati creat si lasati fake-news-urile menite sa acopere carantinarea tarii!

Maine, dupa ce aceasta diversiune se va sfarsi, romanii vor sta in continuare in case, nu vor avea bani, nici testare si nici vaccinare!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Insa Ion Radoi a transmis vineri mesaje copiate din arsenalul de propaganda al PSD. „Ati condamnat o tara intreaga la saracie! Ati condamnat rand pe rand, pensionarii, elevii, studentii, doctorii, politistii”, a transmis sindicatul lui Radoi.

Mai mult despre:

Comentarii: