politica

Silviu Manastire, conflict violent intr-un restaurant din Capitala cu un cetatean SUA. El le-a spus politistilor ca este secretar general adjunct al PNL

Fosti jurnalisti de la Rise Project, care au infiintat un nou site de stiri, Captura, anunta ca Silviu Manastire a facut uz de calitatea sa de secretar general adjunct al PNL in timpul unui scandal pe car el-a avut cu un cetatean american intr-un restaurant din Bucuresti.

„Captura” a fost infiintat de jurnalistii de investigatii Mihai Munteanu si Victor Ilie. Iata ce au scris jurnalistii miercuri seara:

„Fostul jurnalist Silviu Manastire s-a folosit de noua sa functie politica in PNL cu doua saptamani inainte sa fie numit oficial. Fiind implicat intr-o altercatie nocturna la un restaurant din centrul Capitalei si aflat sub influenta alcoolului, Manastire a incercat astfel sa intimideze cativa politisti.

Adica pe subordonatii institutionali ai sefului sau direct de la partid (Lucian Bode, ministrul de Interne).

17 august 2022, ora 1:45 am

Un echipaj de politie pleaca in viteza de la Sectia 1 catre restaurantul Bacania Veche de pe Bulevardul Dacia ca sa constate urmatorul incident:

‘Sectia 1 a fost sesizata prin 112 de catre Manastire Silviu, secretar general adjunct al Partidului National Liberal, (…) ca in timp ce se afla in restaurantul (…) a fost agresat de catre o persoana de culoare, de sex barbatesc. La fata locului s-au deplasat politistii (…), care au luat legatura cu persoana vatamata, ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice si, ulterior, pe baza semnalmentelor furnizate, au depistat pe strada (…) autorul infractiunii in persoana numitului Moore Larry, (…) cetatean american (…) condus la sediul sectiei in vederea continuarii cercetarilor.

Ulterior, la sediul Sectiei 1 Politie s-a prezentat si domnul Manastire Silviu care a formulat o plangere cu privire la cele intamplate, reclamand faptul ca a fost lovit cu pumnul in urechea dreapta de catre o persoana de aproximativ 35-40 de ani, de culoare, ce se afla in incinta localului (…), in anturajul unor persoane de sex femeiesc, fara a cunoaste motivele si fara a fi provocat. Tot cu ocazia plangerii formulate, persoana vatamata a precizat ca interventia echipajului de ordine publica din cadrul Sectiei 1 Politie sosit la fata locului a fost una necorespunzatoare.’

Audiat la sectie, americanul n-a recunoscut fapta, mai consemneaza agentii.

22 august 2022 

Apare stirea ca fostul moderator Silviu Manastire urmeaza sa fie numit intr-un post-cheie din principalul partid de guvernamant: secretar-general adjunct. G4Media publica informatia in exclusivitate, dar pe surse.  ‘Nu confirm si nu infirm’, raspunde Manastire fostilor colegi de breasla.

Documentele de la Politie, in care se recomanda drept secretar general adjunct al PNL, au implinit deja 5 zile.

31 august 2022, ora 14:00 

Azi a fost programata sedinta Biroului Executv National al PNL, in care urmeaza sa fie numiti cei sase secretari generali adjuncti, printre care si Manastire.

Acestia vor lucra in subordinea secretarului general al partidului, ministrul Lucian Bode de Ia Interne. Silviu Manastire i-a mai fost consilier si in 2012.

Pana la ora publicarii, Silviu Manastire nu a raspuns apelurilor si mesajelor noastre”, a publicat Captura pe Facebook.

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a anuntat in sedinta de miercuri a PNL numirile pentru cele sase functii de secretar general adjunct. Printre cele sase numiri se numara Silviu Manastire – fost moderator la B1 TV, Razvan Prisca – fost deputat provenit din PDL, Mihaela Paraschiv si Valentin Stefan, potrivit informatiilor G4Media.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Israelul confirma ca doi dintre muncitorii thailandezi luati ostatici de Hamas pe 7 octombrie au fost ucisi

Armata israeliana a anuntat joi ca doi thailandezi, muncitori agricoli dintr-un kibbutz atacat de Hamas…

29 de minute ago

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

8 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

13 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

13 ore ago