Manastire cu bodyguard. Doi barbati au fost dati afara dupa ce au facut scandal in biserica din Jiet – Video

news

Doi barbati care au facut scandal in Manastirea de maici Jiet din judetul Hunedoara au fost dati afara cu forta de catre un alt barbat care a spus ca este bodyguard-ul manastirii.

Cei doi barbati au intrat in biserica pentru a le reprosa credinciosilor ca incalca prevederile legate de starea de alerta. Un alt barbat i-a impins afar din biserica, spunand ca este bodyguard.

Cei doi barbati agresati s-au prezentat ulterior la Spitalul de Urgenta din Petrosani declarand ca au fost victimele unei agresiuni.

Pe de alta parte, si stareta Manastirii Jiet a sesizat politia ca in lacasul de cult a avut loc un scandal.

„Astazi in jurul orei 10:20, Politia Orasului Petrila a fost sesizata de catre stareta unei manastiri din Valea Jiului cu privire la faptul ca in timpul slujbei religioase, doi barbati din municipiul Petrosani in varsta de 36 si 47 de ani au avut divergente cu calugaritele manastirii. Reprezentanta manastirii a precizat ca enoriasi au incercat sa ii calmeze pe cei doi si au cerut sa le faca liniste si sa paraseasca incinta, dar acestia au adresat injurii si amenintari personalului manastirii, fapt care i-a determinat pe enoriasi sa ii scoata cu forta din incinta manastirii.
austria romance abuzate

Enoriasi care au participat la slujba nu a putut fi identificati, intrucat pana la sosirea echipajului de Politie, acestia au plecat de la fata locului iar calugarii nu le cunosteau identitatea. In cauza se vor efectua cercetari cu privire la comiterea infractiunii de tulburare a ordinii si linistii publice.

Ulterior, politistii au fost sesizati de Spitalul de Urgenta Petrosani privire la faptul ca la Unitatea de Primiri Urgente s-au prezentat doua persoane care au declarat ca au fost victime ale unor agresiuni. Cei doi au relatat faptul ca ar fi fost agresati de catre enoriasii participanti la slujba, la manastirea situata pe raza orasului Petrila. In acest caz, se efectueaza certari sub aspectul comiterii infractiunii de loviri sau alte violente”, anunta un comunicat al Politiei.

Pentru ca sunt doua plangeri, in acest caz se vor efectua doua anchete: cercetari cu privire la comiterea infractiunii de tulburare a ordinii si linistii publice, in cazul sesizarii depuse de stareta, respectiv cercetari sub aspectul comiterii de infractiunii de loviri sau alte violente, in urma sesizarii facute de spital.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: