Manastire, trompeta PSD: „Oare de ce nu mai ies #hastagii in Piata?! Hai cu ‘au trebuit sa moara oameni'”

politica

Silviu Manastire, realizatorul emisiunii „Dosar de politician”, rostogoleste mesajele de propaganda ale PSD prin care este pus semnul egal intre incendiul de la Colectiv si cel de la „Matei Bals”. Manastire ar vrea sa vada protestatari in Piata Victoriei care sa ceara demisia Guvernului.

”Funky Hastag, Funky Calistru, hai in Piata Victoriei sa cerem dreptate pentru mortii de la Bals, omorati in guvernarea Citu de un sistem sanitar criminal! Oare de ce nu mai ies #hastagii in Piata?!

Hai cu demisia la Sanatate!? Hai cu ‘au trebuit sa moara oameni’, hai cu ‘mafia userista din sanatate’, care in loc sa rezolve caldura in spitalele din Bucuresti isi pune oamenii in functii! Cata ipocrizie!

Ni se explica doct ca asta e viata, in spitale se mai si moare! Evident, niciun sef nu va plati, Arafat ramane, Voiculescu ramane, #hastagii sunt pusi pe facut bani…

Apropo de bani, unde sunt ONG-urile alea bine finantate si ingrasate de ambasade, de baietii din multinationale, alea cu materiale promotionale profi si cu agentii de creatie si branding in spate? Unde este #declicul, #vavedem, #rezist, unde este celebra Funky Citizens?

Aaaa, sss, Funky Citizens este in patul lui Citu! Sa nu deranjam, noi suntem deontologi…”, a scris Silviu Manastire pe Facebook.

Manastire, proprietar al site-ului PS News, a beneficiat si el de sumele alocate anul ptrecut de fostul primar Gabriela Firea pentru promovarea companiilor municipale. Firea a cheltuit atunci pe televiziuni si site-uri peste un milion de euro pentru campania „Bucuresti trainic”,  insa nicio cladire din Bucuresti nu a fost consolidata.

Citeste si: Marele jaf din Bucuresti. Peste un milion de euro a dat Firea televiziunilor, in 2020, pentru campania „Bucuresti trainic”. Nicio cladire nu a fost consolidata in 2020

Mai mult despre:

Comentarii: