Mandru ca este roman? Dragnea pleaca sa se planga la Inalta Poarta, anunta ca va da Romania in judecata

news

Liviu Dragnea a anuntat, joi, ca va da Romania in judecata la CEDO, dupa ce un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatia la executare depusa de presedintele PSD impotriva condamnarii la doi ani inchisoare cu suspendare primite in dosarul „Referendumul”.

„Exista acest demers finalizat, asa cum era de asteptat, cu respingerea contestatiei. M-a repus in posibilitatea de a face doua demersuri la CEDO si la Curtea Europeana de Justitie de la Luxembourg. Actiunile sunt aproape finalizate si in foarte scurt timp avocatii vor depune la CEDO”, a declarat Liviu Dragnea.

Un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins luni contestatia la executare depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva condamnarii la doi ani inchisoare cu suspendare primite in dosarul „Referendumul”.

Liviu Dragnea a demarat, in luna februarie, o actiune de redeschidere a procesului ‘Referendumul’, prin depunerea in instanta a unei contestatii la executare, o cerere extraordinara de atac.

In luna aprilie 2016, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Inalta Curte la doi ani de inchisoare cu suspendare, cu un termen de incercare de patru ani, in dosarul „Referendumul”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: