Strada blocata de romani la Londra, langa London Eye, de 1 Decembrie. Politistii au intervenit in numar mare si in forta – Video

externe

Un grup masiv de romani a blocat o strada din Londra pentru a sarbatori 1 Decembrie. Unii dintre ei s-au urcat pe un autobuz supraetajat chiar langa London Eye, unde au dansat manele. Politia londoneza a fost nevoita sa intervina in forta.

Zeci de romani au blocat o strada din Londra de langa London Eye si au organizat o petrecere cu manele de 1 Decembrie. Unii chiar s-au suit pe unul dintre autobuzele supraetajate, unde au inceput sa danseze.

Zeci de politisti londibezi au aparut in scurt timp pentru a restabili ordinea, fiind nevoiti sa actioneze in forta asupra unor romani recalcitranti.

Romanul care conducea autobuzul a fost dat cu forta jos de politisti:

@emily_cirdei #police #uk #agression ♬ original sound – Emily Cirdei

@emily_cirdei #1decembrie #greatunion #ziuaromaniei #romania @ROmaniacs @Razvan @Emily Cirdei @Alex Boca @dani_marin_29 @cosmamihai2 @mxckz.official @erik_babyboy @bogdib8gdan @denysaapostu ♬ Desteapta-te, romane! (Imnul national roman – Romania) – The One World Ensemble

Pana acum, peste un milion de romani au depus cereri de rezidenta, au anuntat anul trecut autoritatile din Marea Britanie.

„Cei un milion sunt de imigratie recenta si foarte recenta, dupa 90, apoi dupa 2014, si dupa referendumul pentru Brexit. In acest moment sunt 911.000, au primit deja statului, pentru restul de proceseaza. In Anglia, romanii sunt pe primul loc dupa englezi, in Scotia si Tara Galilor dupa polonezi, si-n Irlanda pe locul 3, dar in Anglia, repet, este cea mai mare concentratie de populatie, romanii sunt pe primul loc”, a declarat ambasadorul Romaniei la Londra, Laura Popescu, pentru Stirile Pro TV.

Cresterea mare a numarului celor nascuti in Romania a urmat ridicarii restrictiilor la lucru in Uniunea Europeana, in 2014.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: