MANIPULARE: Antena 3 il scoate pe Ioan Rus ca „omul lui Basescu”

news

Antena 3 difuzeaza tot mai multe opinii conform carora Ioan Rus l-ar fi sabotat intentionat pe Victor Ponta. Ministrul a demisionat dupa un imens scandal generat de declaratiile sale privind copiii si nevestele romanilor care muncesc in strainatate.

Antena 3 a fost extrem de combativa cu Ioan Rus, solicitandu-i acestuia demisia inca de cand declaratiile sale au explodat in spatiul public. Ulterior, mai multi invitati ai postului au sugerat ca Ioan Rus face joc dublu, fiind banuit ca intentionat a facut asemenea afirmatii pentru a slabi guvernul inaintea motiunii de cenzura.

Atat realizatorii Antena 3, cat si invitati ai postului, au reamintit ca Ioan Rus si-a dat demisia din functia de ministru al Administratiei si Internelor imediat dupa referendumul de demitere a lui Traian Basescu. El este banuit ca astfel a facut atunci jocurile fostului presedinte.

„Foarte multi se intreaba si acum ce cauta acest cal troian in PSD? De partea cui joaca acest ilustru mediocru?”, s-a intrebat retoric senatorul PC Dumitru Pelican.

Anterior, analistul Zoe Petrespunea ca i se pare ciudat ca tot Ioan Rus pune acum guvernul, inainte de motiune, intr-o situatie delicata, la fel cum a facut si dupa referendumul de demitere a lui Traian Basescu.

De asemenea, Dana Grecu a publicat pe pagina sa de Facebook cuvintele unei femei indignate de afirmatiile lui Ioan Rus, aceasta spunand ca ministrul este „omul lui Basescu”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: