Manipulare grosolana la Antena 3: „Nicusor Dan a aruncat pupitrul de la care viceprimarul Badulescu voia sa sustina un discurs”

news

Manipulare grosiera la Antena 3 in cazul scandalului creat de viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, in conferinta de presa a lui Nicusor Dan. Prezentatoarea Ana Maria Roman a sustinut ca Nicusor Dan i-a „aruncat pupitrul viceprimarului” de la care ar fi dorit sa sustina un discurs.

„Circ in plina strada intre Nicusor Dan si viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu. Candidatul sustinut de PNL a aruncat pupitrul de la care viceprimarul voia sa sustina un discurs”, a anuntat Ana Maria Roman fara sa clipeasca.

In realitate, „pupitrul” era un dulap adus de Aurelian Badulescu pentru a-si bate joc de Nicusor Dan.

Badulescu a venit cu un dulap la conferinta contracandidatului lui Firea, spunand ca acesta a stat „intr-un dulap” timp de trei luni. In momentul in care un tanar prezent la conferinta a mutat dulapul, Badulescu l-a acuzat ca l-a lovit „la operatie”.

„Huliganii! De ce esti domnule, huligan? M-ai lovit si in operatie! Nu ti-e rusine, Nicusor? Ai ajuns sa umbli cu gorile? Nu ti-e rusine, mai, mafiotule? Esti mafiot? Ce mafiot esti tu, ma?”, a spus Badulescu, inainte de conferinta de presa a lui Nicusor Dan.

Ulterior a incercat din rasputeri sa saboteze conferinta lui Nicusor Dan, intervenind constant peste acesta.

Citeste si: Disperarea PSD-Firea. Fara precedent, Firea si-a trimis oamenii sa saboteze conferinta lui Nicusor Dan – Video

Mai mult despre: , ,


Comentarii: