Manipulare isterica a lui Liviu Plesoianu (PSD), preluata de Romania TV: „Protestatarii #rezist sunt interlopi”. Cine este in realitate barbatul cu sabia

news

Barbatul care a  fluturat o pereche de catuse in fata lui Liviu Dragnea este prezentat de propaganda PSD ca mare interlop, Romania TV difuzand imagini in care acesta tine in mana o sabie. Insa barbatul este figurant in filme, el aparand si in cateva imagini si in uniforma de nazist.

Totul a pornit de la postare isterica a deputatului PSD Liviu Plesoianu.

„Iata cu cine a venit dupa el pseudojurnalistul scelerat (Malin BOT), pentru a-l agresa pe presedintele Camerei Deputatilor… Imi este foarte #SCARBA de #PROPAGANDA abjecta a lui Rares Bogdan-TALIBAN, a lui Oreste-ESOTERICUL, a distinsei Unitati-de-Manipulare DOGIOIU, precum si a tuturor celorlalti slujitori ai Noii Securitati!

P.S. #REZIST? Astia sunt reprezentantii vostri? …Astept un raspuns din partea ONG-urilor mega implicate social care si-au deplasat recent ‘constiinta civica’ la Cotroceni… #SiNoiVaVEDEM …in toata splendoarea voastra!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

plesoianu

Romania TV si mai multe alte publicatii subordonate PSD au preluat imediat postarea lui Plesoianu, pentru a arata cine sunt cei care il „agreseaza” pe presedintele PSD.

bogdan
Screen Shot 2017-10-06 at 16.58.50

Insa barbatul cu sabia, Bogdan Stan, nu este deloc un interlop, ci un actor figurant in filme, sabia facand parte din recuzita. Iata mai multe imagini cu Bogdan Stan:

bogdan2 stan stan2 stan3 stan4 bogdan3 bogdan4

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: