MANIPULARE in Rusia. Colonel: „ISIS este o unitate CIA, creata pentru a exporta RAZBOIUL in Rusia”

externe

Unul dintre cei mai cunoscuti analisti militari de la Moscova, colonelul Alexander Zhilin, a enuntat o teorie bizara privind implicarea Rusiei in razboiul din Siria.

Des citat in presa rusa, editorialist la Moscow Times, Alexander Zhilin sustine ca Rusia s-a aruncat in conflictul din Siria pentru a-si apara interesele nationale. El spune ca ISIS este o „ramura operativa” a CIA, infiintat pentru a exporta conflicte in zonele cu majoritate musulmana din Federatia Rusa, precum regiunea Caucazului si Tatarstan.

„Fortele lui Assad lupta nu numai pentru interesele Rusiei ci si pentru cele ale Rusiei. El lupta pentru interesele nationale ale Federatiei Ruse. In urma cu o luna a devenit clar ca Statele Unite si-au fixat ca tinta nu numai inlocuirea lui Assad, nu numai instalarea unui haos controlat in Siria, dar, cel mai important, eliberarea fortelor ISIS pentru a transfera problemele ISIS in zona noastra, in Caucaz, in Ucraina si in Tatarstan. Noi nu putem permite ca asa ceva sa se intample, altfel de vom confrunta cu razboiul pe teritoriul nostru. Statele inteligente nu au razboaie pe propriile teritorii”, a sustinut Zhilin intr-o inregistrare video.

Zhilin a sustinut, in trecut, si alte teorii abracadabrante. Potrivit The Telegraph, colonelul a declarat pentru o importanta publicatie de la Moscova ca atacurile de acum un an de la Paris, de la revista satirica „Charlie Hebdo”, au fost puse la cale tot de SUA. Americanii ar fi dorit astfel sa pedepseasca Franta pentru ca lua in calcul, la acel moment, renuntarea la sanctiunile impuse Rusiei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: