Marcel Ciolacu, acuzat de abuz in functie: „Dupa ce CCR ii va respinge sesizarea vom solicita demisia sa din fruntea Camerei Deputatilor”

politica

Senatorul PNL Alina Gorghiu a anuntat vineri ca dupa ce CCR va respinge aceasta contestatia lui Marcel Ciolacu la CCR privind desemnarea lui Ludovic Orban ca premier ca va cere demisia lui Ciolacu din fruntea Camerei Deputatilor pentru abuz in functie.

”Fac apel la echipa care conduce PSD, in special presedintele Camerei Deputatilor, domnul Marcel Ciolacu, sa isi retraga sesizarea formulata pentru existenta unui conflict juridic de natura constitutionala. Este doar un moft aceasta sesizare. Este o sesizare care va fi declarata inadmisibila si este exclusiv un pretext pentru ca cei din PSD sa nu se prezinte la sedinta programata in 24 februarie cand avem un vot pentru Guvernul Orban II.

Le spun de acum celor care conduc PSD, in secunda in care CCR va respinge ca inadmisibila sesizarea lui Ciolacu ii voi cere demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor pentru ca este un abuz in functie sa faci sesizari din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, nu pentru ca ar exista temeiuri constitutionale, ci efectiv pentru a servi in lupta PSD”, a declarat Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa care a avut loc vineri la sediul PNL Timis.

Gorghiu mai spune ca are informatii ca ministrii propusi de PNL vor fi atacati de social – democrati, la audierea in Parlament.

”Agenda parlamentara de saptamana viitoare. De luni pana miercuri vor fi audiati ministri propusi de Cabinetul Orban. Exista un plan diabolic al celor de la PSD de a pune intr-o lumina proasta ministri cabinetului Orban. Stiu foarte clar ca ministri ca Violata Alexandru, Florin Citu, Ion Stefan vor fi tinta unor atacuri fara precedent din partea PSD. Audierea ministrilor nu este o oportunitate de a intra in polemica cu PSD, ci este exact modalitatea prin care vom arata publicului ce am facut la guvernare in 3 luni de zile si vom prezenta pe larg ce am gasit la preluarea guvernarii de la PSD”, a spus Gorghiu, citata de news.ro.

Alina Gorghiu a adaugat ca la votul de investitura al Guvernului Orban II, liberalii vor fi in sala, dar se vor abtine de la vot.

Mai mult despre: ,


Comentarii: