Marcel Ciolacu, gafa majora, incercand sa-l atace pe Iohannis: „Un haos mai mare nu poate fi creat nici macar de PSD”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a avut o replica violenta dupa ce Klaus Iohannis a declarat ca PSD a provocat „intentionat” actuala criza sanitara.

Principalele declaratii:

Este sub demnitatea functiei publice pe care vremelnic o detine. Nu inteleg obsesia presedintelui de a gasi vinovati in alta parte decat in datele si statisticile oficiale in ce priveste economia. Disperarea cu care ataca PSD confirma ca guvernul sau a pierdut controlul in gestionarea pandemiei

Este o guvernare interesata doar de furat si de impartit functii publice catre membrii PNL. Avem de a face cu un guvern cu credibilitate zero. Un haos mai mare nu poate fi creat nici macar de PSD sau de Opozitie, am decis sa depunem o motiune de cenzura

La jumatatea lunii august vom avea motiunea depusa

Presedintele minte, PSD nu are majoritate in Parlament. Fac apel la toata Opozitia sa sustina aceasta motiune

Eu l-am propus pe domnul profesor Vasile Dincu pentru a prelua interimar functia de presedinte al Consiliului National. E normal sa fie mai multe opinii, dar la vot au fost 48 de voturi pentru si un vot impotriva.

La Sectorul 2 am validat candidatura lui Neculai Ontanu, iar la Sectorul 3, Aurelian Badulescu.

Citeste si: Iohannis, iesire exploziva: „Arat vinovatii cu degetul. Voi, pesedistilor, sunteti vinovati de cresterea numarului de imbolnaviri”

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca PSD a creat intentionat o criza sanitara.

„PSD – intentionat – a creat o criza sanitara pentru ca la sfarsit sa vina sa critice Guvernul pentru masuri care nu au putut fi luate”, a spus seful statului intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni.

Mai mult despre: ,

Comentarii: