Ciolacu a decretat: „Doamna Firea nu a avut nicio treaba cu azilele groazei, sa fim corecti”

politica

Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Nicusor Dan, nicio sansa, Sebastian Burduja, voturi, azilele groazei, alta localitate, imagini, Voluntari

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca este posibil la Gabriela Firea sa candideze la Primaria Capitalei, mentionand ca, in acest moment, nu exista o decizie a partidului privind un alt candidat si ca este prematura o discutie.

„Este posibil ca doamna Firea (sa candideze la Primaria Capitalei -n.r.). In acest moment nu exista alta decizie in interiorul partidului ca sa fie un alt candidat. Se fac sondaje, se fac masuratori. Sa fim corecti: Gabriela Firea nu a avut nicio treaba cu azilele groazei. Deci, nu a avut nicio legatura cu azilele groazei”, a afirmat Ciolacu, intrebat daca Gabriela Firea candideaza la Primaria Capitalei.

Potrivit Agerpres, Ciolacu a spus ca nu a avut loc o noua discutie in partid pe aceasta tema.

„E prematur. Nu am avut inca o discutie din nou cu doamna Gabriela Firea si, repet, n-am avut o discutie in interiorul partidului privind alt candidat in acest moment pentru Primaria generala”, a adaugat liderul PSD.

Intrebat despre variantele candidaturilor lui Robert Negoita sau Daniel Baluta, Ciolacu a spus: „Nu au fost discutii pentru candidatura la Primarie”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: