„Am luat cele mai bune decizii”. Ciolacu s-a laudat la Spitalul Marie Curie: „Acesta este sistemul medical public, de aceea avem 5 miliarde de euro pe investitii”

news

Marcel Ciolacu, vizita, Egipt, refugiati romani, Gaza

Premierul Marcel Ciolacu a fost, miercuri dimineata, la Spitalul ”Marie Curie” din Capitala, unde au fost transferati copiii in urma incendiului de marti seara, de la Spitalul ”Nicolae Robanescu”. Marcel Ciolacu a transmis ca transformatorul care a expodat era nou, in garantie si ca ”acesta este sistemul medical public”, motiv pentru care exista 5 miliarde pentru investitii.

”Am luat cele mai bune decizii. Nu s-a creat panica, e un respect pe care il au apartinatorii pentru medici. Nu se poate aduce acum un alt transformator, va intra in functiune un generator. Copiii vor putea veni la tratament, vom gasi la Ministerul Sanatatii o echipa care sa remedieze ferestrele. Un singur salon a fost afectat. Sa lasam sa vedem ancheta. Transformatorul era in garantie, era nou. Cei abilitati sa faca ancheta or sa vina cu lamuririle, mi-as dori sa fie intr-o perioada mai mult decat rezonabila (…) Sunt ferm convins ca impreuna cu domnul ministru si domnul Arafat o sa ne facem un plan de actiune. Acesta este sistemul medical public, de aceea avem 5 miliarde de euro pe investitii (…) Lucrurile incep sa prinda un contur si o directie corecta”, a spus Ciolacu.

Reamintim ca un incendiu a izbucnit, marti noapte, la Spitalul Nicolae Robanescu din Capitala. Peste 100 de copii au fost transferati la Spitalul Marie Curie.

Directorul medical, Andrada Mirea, a declarat la ca a fost o pana de curent si dupa ce a pornit curentul a bubuit transformatorul.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: