Marcel Ciolacu s-a razgandit, speriat de alegerile anticipate: „Eliminam pensiile speciale”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, inainte de sedinta CEX al PSD, ca va convoca o sesiune extraordinara a parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

”Am sa solicit colegilor mei, deoarece a iesit informatia in spatiul public ca nu pot fi dublate alocatiile pentru copii din cauza impactului bugetar pe pensiile speciale, am sa solicit colegilor mei o sesiune extraordinara cu ordinea de zi: eliminarea pensiilor speciale”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu a declarat pana acum ca este impotriva eliminarii pensiilor speciale, procedura initiata de PNL, sustinand ca este pentru impozitarea acestora.

„PSD este pentru taierea pensiilor speciale, insa asa cum vrea PNL va fi doar o alta lege declarata neconstitutionala. Pentru a face efectiv dreptate, pentru ca sumele sa fie reduse, noi am initiat legea supra-impozitarii pensiilor speciale si am votat-o deja la Senat. PSD va vota supraimpozitarea pensiilor, cu exceptia militarilor, intrucat acestia isi risca viata in teatrele de operatii. Pana acum, PNL a venit doar cu minciuni. Se fac ca fac, nedorind in realitate sa schimbe nimic!”, sustinea Ciolacu saptamana trecuta.

Mai mult despre:

Comentarii: