Marcel Ciolacu sfideaza realitatea: „Nu a fost Gabriela Firea implicata in azilele groazei. Imaginile nu erau din Voluntari, ci din alta comuna”

politica

Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Nicusor Dan, nicio sansa, Sebastian Burduja, voturi, azilele groazei, alta localitate, imagini, Voluntari

Invitat intr-o emisiune la Digi24, premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre campania electorala din Bucuresti, sustinand ca Nicusor Dan nu are nicio sansa in fata Gabrielei Firea.

„Din punctul meu de vedere, va castiga Gabriela Firea Primaria Generala. De aproape 10 ani locuiesc in Bucuresti, nu vad niciun motiv de ce l-ar vota pe Nicusor Dan. Eu nu vad. Pentru cele 25 de barcute. Ma uitam, si-l invoc iar pe Baluta, a facut cu Universitatea de Medicina si Farmacie parteneriat, cu Spitalul Universitar, cu Institutul Nasta… Asta face un manager. Eu nu am auzit de o intalnire a primarului actual cu primarii de sector in ceea ce priveste Bucurestiul”, a declarat Ciolacu.

Premierul a criticat si lupta primarului Nicusor Dan cu rechinii imobiliari din Bucuresti: „Care sunt rechinii? A trecut un mandat, de ce nu vine sa ne spuna care sunt rechinii. Care sunt dusmanii imaginari? Am inteles, un mandat ne-a pacalit ca sunt rechini, ca e in faliment primaria, companiile distrug oxigenul si banii bucurestenilor… Companiile sunt la locul lor, am ramas cu rechinii. Unde sunt rechinii? Care sunt?”.

Premierul a  precizat ca nu stie daca Piedone se va retrage din cursa electorala, asa cum s-a vehiculat in ultima vreme.

„Eu nu am discutat cu domnul Piedone de cand a inceput campania si nu o sa discut pana la sfarsitul campaniei. Cred ca avem o discutie mult prea empirica, cum impartim noi voturile. Cred ca bucurestenii vor sti cel mai bine cum sa voteze, ca electorat de dreapta, electorat de stanga. Va fi si emotie, fiindca intotdeauna la Primaria Generala a Capitalei a existat emotie si cred ca bucurestenii nu vor tine foarte mare cont cum se imparte electoral, ca domnul Burduja imparte cu Nicusor, daca creste Burduja, pierde Nicusor. Parerea mea ca suntem intr-un film paralel cu ceea ce isi doresc bucurestenii. Dar, repet, eu nu vad niciun motiv concret, mie nu mi-a spus nimeni un motiv concret decat sa nu votez cu Firea, sau sa nu votez cu Piedone, sau sa nu votez cu Burduja. Dar un motiv concret sa votez cu Nicusor Dan eu nu am”, a precizat Marcel Ciolacu.

„Avem intalniri cu primarii, a existat o colaborare. De cand sunt premier, am vorbit o singura data cu domnul Nicusor Dan – PSD-ul sa voteze bugetul domniei sale – ‘Dvs aveti o majoritate facuta cu PNL-ul, rezolvati-va treburile!’. Pana la urma a trecut bugetul, cu anumite amendamente. Exista proiecte in orice judet in care merg, exista o colaborare intre fonduri europene, guvernamentale, institutional. Nu poti sa fii primarul general al Capitalei si tu sa nu ai o intalnire cu toti sase, indiferent de culoarea politica,” a adaugat premierul.

Despre asocierea Gabrielei Firea cu „azilele groazei”, Marcel Ciolacu a declarat ca „s-a dovedit ca nu a avut nicio implicare directa. Acele imagini nu erau din Voluntari, erau din alta comuna. Nu a fost dansa implicata. Nu stii ce face fiecare colaborator, fiecare angajat. A platit. Si-a dat demisia din Guvern”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: