Marcel Ciolacu sustine ca Nicusor Dan n-a facut nimic: „Toate realizarile pe care le vedem prin Bucuresti sunt doar realizarile anumitor primari de sectoare”

politica

Marcel Ciolacu, Nicusor Dan, n-a facut nimic, realizari, primari de sectoare, Bucuresti

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca realizarile prezentate de actualul primar al Capitalei, Nicusor Dan, sunt ale anumitor primari de sector.

Acesta a adaugat ca primarul general, prin modul in care se manifesta, nu are nicio „calitate administrativa” si „n-are nicio empatie pentru oameni”, subliniind ca Nicusor Dan nu are „curaj” sa participe la o dezbatere televizata alaturi de fostul edil-sef al Bucurestiului, Gabriela Firea, dezbatere necesara, considera el, pentru ca bucurestenii sa puna stampila de vot in cunostinta de cauza.

„Primarul Nicusor Dan, ce a facut in cei 4 ani? S-a luptat cu… mafia imobiliara, rechinii imobiliari. Care, cum ii cheama? Domnule, spune o companie! Nu ai voie companie, spune un nume: domnule, aia e mafia! (…) N-are nicio empatie pentru oameni, n-are nicio calitate administrativa acest om. El nu comunica. Ce vedem realizari prin Bucuresti sunt realizarile anumitor primari din sectoare. Sa vina, domnule… Uite, va rog eu frumos, din nou. Chemati-i la o dezbatere pe domnul Nicusor si pe doamna Gabriela. Sa spuna amandoi… Am inteles ca ii e frica domnului Nicusor. Sa spuna fiecare ce au facut, au fiecare cate un mandat. Domnule, daca domnul Nicusor n-are curaj sa vina singur sa stea cu doamna Firea, poate sa o ia de mana si pe doamna Clotilde, sa vina amandoi”, a aratat Marcel Ciolacu, la Romania TV.

Acesta a punctat ca este nevoie ca bucurestenii sa cunoasca adevarul. „Doamna Clotilde are sute de milioane de euro in cont. Spune ca a stins datoriile, dar are datorii mai mari si are buget triplu. Nu vreti ca bucurestenii si romanii, in general, totusi, cand pun stampila, sa cunoasca adevarul?”, a afirmat Ciolacu.

In context, cu referire la Primaria Sectorului 1, liderul social-democratilor si-a exprimat convingerea ca George Tuta, candidatul Aliantei PSD-PNL, va castiga alegerile locale.

Ciolacu a facut referire la Dan Tudorache, candidat independent la Primaria Sectorului 1, fost primar PSD. Liderul social-democratilor a precizat ca a avut o discutie cu Tudorache, in care i-a explicat ca nu poate fi candidatul PSD la locale, in conditiile in care a fost trimis in judecata.

„L-am sunat pe domnul Tudorache, cand am auzit ca vrea sa candideze. Am avut o discutie: Daniele, nu poti sa fii candidat fiindca ai o problema da, esti trimis in judecata. Parerea mea ca tu trebuie sa te concentrezi daca mai vrei sa ai un viitor politic sa-ti rezolvi problema pe care o ai cu trimiterea in judecata si pe urma mai stam de vorba, si nu consider ca e rau, dar, daca vei decide ( sa candidezi – n.r.), vei pleca instant din Partidul Social Democrat. La prima discutie a spus: domnule, nu stiu, ma mai gandesc, dar lumea imi cere – povesti din astea. Si am inteles ca, pe urma, si-a depus candidatura. Am vazut si eu, are o emisiune sau vorbeste singur pe Facebook acolo: Marcele, lasa Sectorul 1 in pace, Marcele! Eu cred ca in viata, cateodata, mai avem… mai patim, picam in depresie si anxietati. Lumea nu se va intoarce la un om cu probleme”, a povestit Ciolacu.

In plus, a adaugat el, este o decizie foarte clara a PSD si a PNL de a-l avea pe George Tuta candidat comun pentru functia de primar la Sectorul 1.

„Domnul George Tuta va castiga alegerile, o sa vedeti. E ca in reclamele cu detergenti, stiti? E cel care scoate petele si albeste si detergentul obisnuit. Care e alegerea la Sectorul 1? Cine, domnul Tudorache, doamna Clotilde? Ati mai vazut-o pe doamna Clotilde? N-am vazut-o, eu n-am vazut-o in campania asta. S-au luptat cu hidrele, s-au luptat cu caracatitele… Mergeti in Herastrau, pierd oamenii copii prin boscheti. Daca te duci cu cainele, te duci acasa cu capuse. Nu s-a facut nimic. Mergem impreuna prin Bucuresti. Sunt sectoare…Nu sunt delimitate Sectorul 3 de Sectorul 4, dar cand treci in alt sector, cand iesi din sectoarele astea, in Sectorul 6, cand ai iesit din sectoarele astea se schimba total, arata altfel, si trotuare, si borduri, si spatiu verde, si cladirile. Nu s-a construit nimic”, a mai spus Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: