Marcel Ciolacu, umilit. Adrian Tutuianu nu vrea sa se intoarca in PSD: „Nu vreau sa stau la aceeasi masa cu ei”

politica

Adrian Tutuianu a declarat, miercuri seara, ca nu vrea se intoarca in PSD cat timp in conducerea partidului sunt oamenii care au votat sa fie dat afara. Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, declarase mai devreme ca vrea sa-l aduca inapoi in PSD pe Tutuianu.

”De vreo doua saptamani eu tot aud ca voi fi invitat in PSD. N-am discutat cu nimeni. Sunt intr-un alt proiect politic, ma ocup de el foarte serios. In al doilea rand, vreau sa va spun ca toti cei care m-au exclus pe mine din partid, unii ridicand doua maini atunci pe motiv ca am adus prejudicii de imagine, sunt in jurul mesei cu domnul Ciolacu si este cam greu sa stam la aceeasi masa.

Sunt oameni cu care nu am acelasi mod de a vedea politica. Eu n-am auzit dincolo de aceasta idee de a ne repatria pe noi cum se schimba PSD. Eu am ramas un om de centru stanga. Cred ca este nevoie de o stanga puternica, care sa echilibreze scena politica, in conditiile in care PNL are, astazi, aproape tot”, a declarat Tutuianu la Realitatea Plus.

Ciolacu anuntase cu putin timp inainte, dupa sedinta CEX, ca vrea sa-l aduca inapoi pe Tutuianu.

:Intentionez sa aduc oamenii care au fost exclusi pe nedrept din partid: Marian Neacsu a fost exclus, Sorin Grindeanu a fost exclus, Adrian Tutuianu”, a declarat Marcel Ciolacu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: