Marcel Ciolacu vrea ca lista comuna PSD-PNL de la europarlamentare sa fie deschisa de o „doamna independenta”

politica

Marcel Ciolacu, intalnire, guvern, juristi, Rosia Montana

Liderii coalitiei, Nicolae Ciuca si Marcel Ciolacu au fost intrebati aseara de jurnalisti daca au decis cine va deschide lista comuna a PNL si PSD la alegeri europarlamentare si cum vor fi impartite locurile pe lista.

„In acest moment nu am discutat nici nume, nici modul in care vor fi impartite aceste pozitii. Este clar ca trebuie sa se tina cont de ponderea fiecarui partid din interiorul coalitiei”, a declarat Nicolae Ciuca, intrebat intr-o conferinta de presa cine va deschide lista la europarlamentare, in lista comuna PSD si PNL si cum vor fi impartite locurile pe lista, miercuri la Parlament.

La aceeasi intrebare, premierul Ciolacu a spus ca si-a dori ca lista sa fie deschisa de o doamna independenta, „o doamna care gandeste liberal, dar sa aiba o meserie social-democrata sau invers”.

„Am spus si in cadrul coalitiei, deci nu este un secret si imi asum in continuare, mi-as dori foarte mult sa gasim o doamna care sa deschida lista, care sa nu fie nici membra PSD, nici PNL, mi-as dori o doamna care gandeste liberal, dar sa aiba o meserie social-democrata sau invers. Sunt convins ca atunci cand vom gasi aceasta doamna, vom veni si cu lista candidatilor si o sa o prezentam”, a explicat Marcel Ciolacu, citat de news.ro.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: