news

Marcel Pavel anunta ca a fost aproape de moarte din cauza COVID. Recent, a atacat masurile anti-COVID ale Guvernului: „Ce facem noi, artistii, ca nu mai putem canta!”

Marcel Pavel, internat zilele trecute la Institutul „Matei Bals”, multumeste personalului medical si precizeaza ca a fost „salvat”, dar mai are inca o perioada „dificila de trecut”.

„In ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de inteles ca nu am mai aparut aici pe retelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela ca mass-media nu se dezminte niciodata, cateva exceptii facand doar anumite publicatii si posturi de tv de stiri (Antena 3 , Realitatea tv si Romania tv) care au dat stirile la modul f corect privind starea mea de sanatate si cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abatut asupra mea, contactand o dubla pneumonie si corelata cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! Celelalte publicatii si posturi tv m-au desfiintat efectiv, comportandu-se precum hienele !

Asa isi ajuta presa din Romania semenii cand sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu si a intreg personalului Institutului ‘Matei Bals’, condus impecabil de catre dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai avand inca o perioada dificila de trecut si voi reveni la viata cum s-ar spune!”, a scris Pavel, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Recent, prezent la Antena 3, el ataca masurile luate de Guvern privind stoparea extinderii pandemiei, fiind foarte nemultumit ca nu sunt permise spectacolele si concertele. „Ce facem noi, artistii, ca nu mai putem canta!”, spunea Pavel.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa
Tags: marcel pavel

Recent Posts

Actiuni de intimidare ale Chinei in jurul Taiwanului. Avioane militare chineze „patruleaza” in jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate in jurul Insulei Taiwan incepand cu ora…

O oră ago

Pieton timp de 3 luni. Un craiovean a fost prins gonind cu aproape 220 de km la ora pe un drum national

Un sofer din Dolj a rama sfara permis dupa ce a condus pe un drum…

27 de minute ago

Un nou vaccin ar putea proteja impotriva oricarei tulpini de virus cu o singura injectie

Oamenii de stiinta par a fi aproape de a crea un vaccin „one-and-done” care poate…

48 de minute ago

Fostul lider liberal Theodor Stolojan il vede pe Nicolae Ciuca „mai calificat pentru functia de presedinte decat Geoana, care este un birocrat”

Fostul lider liberal Theodor Stolojan a declarat, vineri la Digi24 ca in cazul in care…

O oră ago

Noi evacuari in Indonezia in urma eruptiilor vulcanului Ruang. A fost emisa alerta de tsunami

Peste 2.100 de oameni care locuiesc in apropierea vulcanului Ruang de pe insula indoneziana Sulawesi…

O oră ago