Marcel Pavel, pesedist fruntas. Cantaretul sare sa ii ia apararea lui Firea: „Simona Halep s-a simtit jenata”

politica

Cantaretul Marcel Pavel isi manifesta nemultumirea fata de huiduielile adresate Gabrielei Firea si sustine ca Simona Halep „s-a simtit jenata”.

”S-a stricat momentul pe jumatate. Nu am inteles nimic din huiduiala. Putea sa fie alta data momentul cu huiduieli. Simona Halep s-a simtit jenata, nu stia ce sa faca, s-a simtit aiurea”, a declarat Marcel Pavel.

Filiale PSD au postat pe paginile lor de Facebook filme sau colaje prin care acrediteaza ideea ca huiduielile care au putut fi auzite luni seara pe Arena Nationala au vizat-o pe Simona Halep sau i-au stricat acesteia momentul de glorie.

PSD Bucuresti a postat pe pagina de Facebook un film insotit de mesajul „Rusinea tarii #Rezist”, in care se vorbeste despre „Manipularea #Rezist” si despre faptul ca a fost huiduit momentul de glorie al Simonei Halep, despre fondatorul grupului Coruptia Ucide, Florin Badita, prezentat ca fiind „fostul consilier al euro-paracioasei Monica Macovei”. De asemenea, in filmulet se sustine ca momentul huiduielilor a fost pregatit cu „minciuni ordinare”, incepand cu anuntul lui Nicusor Dan conform caruia Simonei Halep nu i s-a permis de cattre primarie sa se intlneasca cu romanii intr-o piata din Bucuresti. Ultima imagine din film este mesajul „Rusine! #Rezist! Simona nu merita asta”. Acelasi videoclip se regaseste si pe pagina de Facebook a PSD Ilfov.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: