Marcel Vela acuza, Carmen Dan stia ce se intampla in Politia Caracal si nu a facut nimic: „A fost atentionata de serviciul secret al MAI”

politica

Serviciul secret al MAI a informat-o pe Carmen Dan cu privire la neregulile din Politia Caracal, care au facut posibila tragedia celor doua fete, acuza actualul ministru de Interne.

Marcel Vela a vorbit despre neregulile din Politia Caracal intr-o pauza de la sedinta-maraton de Guvern. Ministrul de Interne spune ca fostul ministru Carmen Dan a fost informata despre neregulile din Politia Caracal.

„O spun pentru prima oara, este o stire. In 5 martie, ministrul de la vremea respectiva, doamna Carmen Dan, a fost atentionata de catre Serviciul de Protectie despre ce se intampla la Caracal. Doamna ministru nu a luat nicio masura. (…) Masurile care estimam ca s-ar fi luat nu au avut nici o consecinta pozitiva”, a spus Marcel Vela.

„Se stia ca la Caracal se promoveaza in mod subiectiv. Stia ca sotia sotului de fapt e concubina si de fapt divortata formal. Aceste lucruri cu tot ce se intampla la Caracal au fost aduse la cunostinta ministerului”, a adaugat ministrul de Interne la Romania TV.

Vela nu a spus insa in detaliu ce continea acel raport si daca erau mentionate referiri la complicitati ale organelor locale cu bandele care se ocupa de proxenetism si camatarie.

„Raportul este clasificat. Nu am posibilitatea sa va dau detalii. Va spun ca acest raport a aratat starea de fapt din Caracal”, a precizat Marcel Vela.

Ministrul a mai anuntat ca a cerut o ancheta interna pentru a vedea cine nu a reactionat la acel raport.

Mai mult despre: ,

Comentarii: